« Späť

Mimoriadna ponuka pre kňazov na liturgické víno a hostie

Vydavateľstvo Don Bosco (VDB) patrí medzi najväčšie kresťanské vydavateľstvá na Slovensku. Pri príležitosti Roku Sedembolestnej Panny Márie sa chceme poďakovať všetkým kňazom za ich poslanie a službu na rôznych miestach Slovenska.

Zároveň hľadáme spôsob, ako si vzájomne pomôcť a spolupracovať s kňazmi a farnosťami. Už niekoľko rokov vydávame obľúbenú edíciu Viera do vrecka, prostredníctvom ktorej si veriaci prehlbujú nielen svoje vedomosti v súlade s náukou Cirkvi, ale učia sa budovať aj intenzívnejší vzťah s Bohom.

Rozhodli sme sa pripraviť kňazom a farnostiam túto zaujímavú ponuku: každý mesiac Vám pošleme zadarmo 1000 ks hostií, 0,7 l fľašu kvalitného omšového vína a 30 g tymianu. Stačí, ak PREDPLATÍTE do Vašej farnosti aspoň 30 ks predplatného edície Viera do vrecka na rok 2015 alebo každý mesiac KÚPITE do Vašej farnosti aspoň 40 ks brožúr z edície Viera do vrecka.

Navyše všetci kňazi majú v našom internetovom kníhkupectve www.donbosco.sk nárok na zľavu 20 % na väčšinu sortimentu.

Edíciu Viera do vrecka si za pár rokov jej vydávania obľúbilo už niekoľko tisíc veriacich na celom Slovensku a získala si aj priazeň otcov biskupov. Katechetické príručky pre každého kresťana, ktoré tvoria túto edíciu, sa každý mesiac venujú inej téme. Ročné predplatné v sume 12 EUR zahŕňa 12 brožúr.

Ak Vás naše vyššie uvedené ponuky zaujali, prosíme, kontaktujte nás na: vieradovrecka@donbosco.sk alebo 02/5557 2226 Viac na www.donbosco.sk.

Tím Vydavateľstva Don Bosco