Dianie vo farnosti

« Назад

Koncert Márie Podhradskej

--------------------------------------- POZÝVAME -------------------------------------------- Počas Národného týždňa manželstva bude v našej farnosti koncert Márie Podhradskej. Koncert a sprievodný progrm je dôležitou súčasťou NTM.

V piatok 16. februára 2024 sa v Novoti uskutoční koncert Márie Podhradskej. Hudobné vystúpenie bude prebiehať v sále Kultúrneho domu so začiatkom o 18-tej hodine.

 

 

 

Hudobná časť koncertu bude obsahovať prevažne piesne zo speváčkinho najnovšieho albumu Muzika. Okrem toho sa Mária Podhradská podelí s účastníkmi i o svoje svedectvo z nedávneho obdobia, kedy bola jej manželovi diagnostikovaná leukémia.

Koncert je vhodný tak pre mladších ako aj pre starších, a tiež pre deti, ktorým bude  venovaných niekoľko piesní v rámci koncertu. Podujatie sa uskutoční v rámci programu Národného týždňa manželstva, ktorý bude prebiehať v týždni od 12. do 18. februára 2024. Koncertu bude predchádzať svätá omša v kostole o 16:45, v  ktorej počas svätého prijímania zaznie spoločná pieseň v podaní zboru Cum angelis a Márie Podhradskej.

Vstupné na koncert je dobrovoľné. Srdečne pozývame!

 

...

Mária Podhradská je známa slovenská speváčka, ktorá na gospelovej hudobnej scéne pôsobí od svojich stredoškolských čias už vyše 25 rokov. Ako uvádza na svojej webovej stránke, okrem štyroch albumov so skupinou Atlanta začala od roku 2000 komponovať aj svoje sólové piesne. Po tom, čo v roku 2003 nahrala svoje prvé sólové CD Rozhodnuté, v roku 2007 nadviazala ďalším albumom s názvom Bolo ako bude. V roku 2007 ju podľa jej slov naplno pohltil projekt Spievankovo, v ktorom už od roku 2002 tvorila spolu s Richardom Čanakym obsah určený pre deti. Hoci sólovej tvorbe sa venovala aj v ére Spievankova, piesne z tohto obdobia uzreli svetlo sveta až v septembri 2022, kedy Mária vydala svoj nový album s názvom Muzika.

Комментарии

počítadlo

nahlasenie zneuzivania

Výveska

Do večnosti spomedzi nás odišla

JOZEFA JUDIAKOVÁ (83 r.)

č. 889

Pohreb so sv. omšou bude v nedeľu 28. 4. 2024 o 13:00 v Dome smútku a nádeje. 

Formulár sv. omše bude z 5. veľkonočnej nedele.

 

Nech odpočíva v pokoji

 

 

Ročný plán čítania Sv. Písma

LIST so šifrou 

info k 1. sv. prijímaniu

info k birmovke

 

FARNIK 18

pre Vás s láskou pripravujeme

FARNIK 17

FARNIK 16

FARNIK 15

FARNIK 14

FARNIK 13

FARNIK 12

FARNIK 11

FARNIK 10

FARNIK 09

FARNIK 08

FARNIK 07

FARNIK 06

 

 

Archív časopisu FARNIK

 

Zodpovednosť za obsah:

SH - autor tohto textu je Štefan Hrbček, farár v Novoti

BR -  autor tohto textu je Blažej Raška, kaplán v Novoti

 

(2019 až 2023: RH - autor tohto textu je Rastislav Hanečák, kaplán v Novoti)

 

články od iných autorov sú podpísané menom a priezviskom, alebo organizáciou, ktorá informáciu odovzdala.

Pri prevzatých textoch je uvedený zdroj a prípadná redakčná úprava.