« Назад

Nakupujte v prolife lekárňach

Nakupujte v prolife lekárňach

Jednoduchý spôsob ako šíriť kultúru života je nakupovať v “prolife” lekárňach. Pomôžte dopĺňať a šíriť zoznam lekární, ktoré chránia a rešpektujú život.

Jednoduchý spôsob ako šíriť kultúru života je nakupovať v “prolife” lekárňach. Pomôžte dopĺňať a šíriť zoznam lekární, ktoré chránia a rešpektujú život. 

Otcovia biskupi zverejnili stanovisko k predaju antikoncepčných prostriedkov. V súlade s učením katolíckej cirkvi vyzývajú k ochrane každého ľudského života od jeho počatia až po prirodzenú smrť a rešpektovaniu etických požiadaviek vyplývajúcich z nenarušiteľnej dôstojnosti človeka, jeho života, zdravia, ľudských práv a mravne oprávnených záujmov. Keďže antikoncepčné prípravky s abortívnym účinkom a takzvaná núdzová antikoncepcia sú agresiou proti ľudskému životu, nabádajú k obmedzeniu ich predaja a podpore organizácii, ktoré ich nemajú v ponuke. Ide o náročnú, dôležitú a pritom jednoduchú výzvu: nakupovať v lekárňach, ktoré rešpektujú hodnoty života.

Chceme udržiavať zoznam prolife lekárni na jednom mieste, aby sa k nemu ľudia mohli postupne vracať a aby mohli dávať podnety na jeho doplnenie. Môžeme urobiť veľa pre budúcnosť Slovenska už len tým, že budeme starostlivo zvažovať naše nákupné správanie.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Пока нет комментариев. Будь первым.