« Späť

Realita

Niekedy nás môže zaskočiť realita dosť nepripravených. Vačšinou sa plní elánu a síl pustíme do niečoho, čo sa nám zdá správne a osožné, ale po určitom čase sa dostaví pocit vytriezvenia, keď musíme znovu a znovu bojovať s tým, prečo sme sa vôbec pustili do nejakej výzvy. Veci, ktoré sa nám zdajú prospešné sa nakoniec neujmú a tí, ktorí sa tvárili aké je to super si nevedia nájsť čas na to, aby naozaj potvrdili to, čo deklarovali. Samozrejme výnimka potvrdzuje pravidlo. A tak sa nám veci naťahujú do neuveriteľnej dĺžky a projekty, ktoré môžu prinášať ovocie začínajú mať existenčné problémy. Pritom je to také jednoduché, stačilo by, aby sme všetci bojovali spoločne za rovnakú vec. Vtedy veci napredujú oveľa rýchlejšie a ľahšie. Jediné čo sa dá v tejto dobe urobiť je obrátiť sa na Otca s prosbou o pomoc, aby ostatným otvoril srdcia a aby požehnal to, čo sme sa dúfam v jeho mene rozhodli vykonať.

Predchádzajúci
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Hm. Tolka mudost. Mas pravdu, ako skoro vzdy. Tak podme do toho...
Odoslané 26.5.2010 10:14.
Ďakujem za podporu od skoro najväčšieho brata
Odoslané 26.5.2010 16:16 ako reakcia na Ján Buc.
Ondrej Miškovič
Pravda, najmä tá veta, že Jediné čo sa dá v tejto dobe urobiť je obrátiť sa na Otca s prosbou o pomoc, aby ostatným otvoril srdcia a aby požehnal to, čo sme sa dúfam v jeho mene rozhodli vykonať.
A tak nám ostáva len sa modliť, aby toto dielo s názvom Moja Komunita sa rýchlo rozšírilo a stalo skvelým "evanjeliom" pre tento čas.
Odoslané 10.9.2010 20:26.
Jarmila Semanová
Modlím sa.

A ako môžem pomôcť napr. konkrétne ja ?
Odoslané 28.5.2011 13:33 ako reakcia na Robert Krett.
ja by som tiež chcela prispieť a nielen modlitbou,pretože by bolo načase,aby sa ľudia prebrali
Odoslané 31.5.2011 21:05.
Odoslané 31.5.2011 21:06 ako reakcia na Majka Sluková.
emoticon
"aby ostatným otvoril srdcia..."

Ťažko sa pridať a podporovať niečo o čom neviem. Ja som sa o tomto projekte dozvedela nedávno čistou náhodou. Ale ešte stále sa tu nevyznám a tápam. (Zavítala som sem zatiaľ dvakrát s väčšou prestávkou a predpokladám, že druhá prestávka na seba nenechá dlho čakať). Myslím, že by pomohol aspoň nejaký manuál pre nových návštevníkov, aby sa tu trochu vyznali a videli čo a ako sa tu dá robiť.

(Teda aspoň predpokladám, že tá úvaha bola o MK)
Odoslané 28.11.2011 21:44.
A vo všeobecnej rovine - áno, asi jediné čo pomôže je modlitba o jednotu. Aby sme robili to, čo Pán chce - a čo aj požehná. Pretože ľudské dielo nemá nádej na prežitie, ale Božie dielo bude rásť a prinášať ovocie.

("Ak Pán nestavia dom, nadarmo sa namáhajú tí, čo ho stavajú. Ak Pán nestráži mesto, nadarmo bdejú jeho strážcovia...")
Odoslané 28.11.2011 21:47 ako reakcia na Eva Baranovičová.
Super, tesim sa z reakcie a velmi pekne za nu dakujem. Ked je clovek do niecoho zapojeny dlhsi cas straca nezaujaty pohlad. preto nam taketo reakcie pomozu portal zlepsit. Skusime pripravit nove video navody co sa tu da vsetko robit.
:-)
Odoslané 28.11.2011 21:53 ako reakcia na Eva Baranovičová.
Ani nemusí byť video. Postačí jednoduchý text. "Môžeš robiť to a to, nájdš to tam a tam, ked klikneš na to a na to..." Niečo v tom duchu. emoticon
A som presvedčená, že portál má mnoho možností, ktoré ani nie sú vo veľkom využívané, pretože o nich uživatelia nevedia. ;-)
Odoslané 28.11.2011 22:16 ako reakcia na Robert Krett.
Nuž nič, idem sa pomodliť ruženec. Ja si rád vyprosím požehnanie a pomoc u Panny Márie a aj u Boha vo veciach. A modlite sa ruženec! emoticon Je to krásna a hlboká modlitba. Keď si ju človek zamiluje raz, už sa jej nepustí. Potom pôjdu aj ťažké veci oveľa oveľa ľahšie. Nech vás žehná Pán všetkých!
Odoslané 28.11.2011 22:49.
Odoslané 28.11.2011 22:56 ako reakcia na Miroslav Čonka.
idem sa pripojiť k ružencu: za jednoduchosť a prehladnosť stránky....za chorú Pavlínku/ nevedela som kde pripojiť svoju modlitbu za ňu/...ale pripojila som ju k modlitbám prosbám za svojho tiež chorého syna...nech na nás ostáva Pánove požehnanie, milosrdenstvo a Láska...dobrú noc súrodenci
Odoslané 21.1.2012 22:01 ako reakcia na Miroslav Čonka.
Róbert, vidíš aký nadčasový a stále výsostne aktuálny blog si napísal!
emoticon
Odoslané 22.1.2012 5:46.
aj ja mám trocha problém vyznať sa teda asi dosť problém..napr. napíšem niečo a UPS nechcem aby to bolo na titul. strane.kde si to prečíta každýý....alebo, keby bol zvlášť blog na modlitby a prosby..alebo zvlášť svedectvá.ale napr. anonymné..nie celé meno ..ako je na Lumene...zvlášť vyveska o reláciách a nerozumiem viac veciam....tiež sa strácam...a hladám... snád sa doučím...to len na okraj...ináč nechcem kritizovať bez pričinenia sa k dielu..ale ...po tech. stránke nepomôžem a ináč sa nedá..zatial..pripojím sa modlitbou a dakujem Pánovi za túto stránku
Odoslané 22.1.2012 14:44 ako reakcia na Eva Baranovičová.