« Späť

Newsletter 7/2013

Všetko to, o čom ste ešte nečítali, alebo to, o čom ste už čítali, ale mali by ste čítať ešte viac. Prípadne to, o čom ste ani nepočuli ani nečítali, ale teraz sa to dozviete. A takisto to, čo ste vždy chceli vedieť, ale neopýtali ste sa. Toto je Godzone newsletter!



Jeseň + Godzone = Godzone tour! Turné je čoraz bližšie a bližšie a neklamným znakom toho nie sú len žlté a červené listy na stromoch, ale aj plagáty, letáky a samolepky, ktoré zaplavujú Slovensko. Vravíš si, že si ešte žiadne nevidel? V tom prípade si ten správny človek na to, aby si klikol TU a objednal si ÚPLNE ZADARMO Godzone promo balíčky. Veríme, že sa nezastavíš, kým nebude celé tvoje mesto vedieť, aká úžasná akcia sa chystá v novembri.



Mestá na Godzone tour 2013 – Armáda Kráľa sú už známe! POPRAD, KOŠICE, POVAŽSKÁ BYSTRICA, PARTIZÁNSKE, TRNAVA, BANSKÁ BYSTRICA! Túžime vidieť, ako sa ľudia s rovnakým cieľom spoja a vytvoria armádu, ktorá zasiahne Slovensko. Dávam vám do pozornosti špecialitku, ktorou je nová eventová stránka turné: http://events.godzone.sk Nájdete na nej veľa zaujímavých odklikov, okrem iného je tu možnosť jednorázovo podporiť turné a to cez kampaň 100X200! Môj najobľúbenejší klik je na žltý trojuholník s otáznikom, pod ktorým sa skrývajú otázky a odpovede na to, O ČOM JE PROJEKT GODZONE. Nájdeš ho?




Dámy a páni, dovoľte mi, aby som vám predstavil prvý Gozone magazín v tomto školskom roku!



Na Godzone TV je v posledom čase rušno ako na diaľnici D1. Okrem Godzone magazínu tam nájdete aj GODZONE TOUR DVD BLOG, VIDEO NIE JE GODZONE IBA „BOOM“?, PODCAST DANIEL LAUNER INTIMITA a veľa ďaľších skvelých povzbudení na každý deň!



Ďakujeme všetkým, ktorí sa rohodli nás pravidelne podporovať! Našli sme vás už 208 a hľadáme ešte 292 z vás! A keďže počet prispievateľov prekročil hranicu 200 v najbližšej finančnej správe vám prinášame vyučovanie o financiách! Jupíííííí!




Niečo nové prinášajú aj naši priatelia z MPK a sú to hneď 2 skvelé veci. Prvou je nový album z už legendárnej série Smädný Po Tebe, tentokrát už šieste pokračovanie. Pozrieť si, aké kapely sa na tejto výberovke objavia tentokrát si môžeš napríklad TU  a kúpiť si ho môžeš v kresťanských obchodoch.



Druhou vecou je skvelý projekt Timothy Worship Centrum. Ak vám tento názov nestačí (čo predpokladám) a chcete vedieť viac, kliknite SEM  V GDZN sa na to už veľmi tešíme.




O poslednej skvelej veci, o ktorej chceme v tomto newslettri hovoriť, ste už určite počuli a určite sa už nemôžete dočkať. Áno, ide o Matta Redmana a Michaela Smitha na Slovensku! Ale ako ekluzívny newsletter vám prinášame pár informácii, o ktorých možno neviete. Jednou z nich sú TOUR BUSY.
Sú to dopredu objednané autobusy z rôznych častí Slovenska, ktoré Ťa vyzdvihnú v meste a mieste, ktoré si vyberieš a privezú Ťa až priamo naWorship Festival ešte pred jeho začiatkom. Samozrejme Ťa potom po WF odvezú aj späť. Do týchto Tour Busov je však potrebné sa vopred registrovať! Cena je konečná, platí sa priamo šoférovi v autobuse (nemusíš tak nič vopred uhrádzať) a platí pre cestu tam aj späť! Časy odchodov pre jednotlivé spoje sú uvedené v registračných formulároch.
Všetky potrebné informácie, trasy tour busov a prihlásiť sa na ne môžeš na webe: www.mpks.sk/wf (vľavo dole)
Rodiny s deťmi do 6r. - VSTUP ZDARMA! Pre všetky rodiny s deťmi, ale aj tie, ktoré stále váhajú, či na WF do Ružomberka prísť máme dobrú správu a ďalší dôvod navyše, prečo si tento večer nenechať ujsť. PRE VŠETKY DETI SME PRIPRAVILI DETSKÝ PROGRAM! Ten bude prebiehať od 17:00 – 21:00 priamo v hale Koniareň a je určený pre deti vo veku 3 – 10 rokov. Po celý večer, tak bude o vaše deti postarané a tiež pre nich zabezpečené aj občerstvenie. Vy si tak môžete vychutnávať spoločenstvo a čas chvál po celý večer! Každé dieťa bude v miestnosti na detský program zaregistrované a obdrží vlastnú visačku s menom a číslom rodičov.

Verím, že sa s mnohými z vás v Ružomberku uvidím a verím, že to bude úžasný večer, pretože náš Boh je úžasný. A geniálny. A mocný. A obrovský. A milujúci. A milión ďalších dobrých vecí. Yes!
Na záver vám posielam malú pozornosť v podobe FB cover fotky Godzone tour 2013 – Armáda Kráľa stiahneš si ju tu:


Za GDZN tím

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým