« Späť

Godzone Konferencia: Stretnúť sa v Jeho mene

Godzone Konferencia: Stretnúť sa v Jeho mene

Po novembrovom turné, ktorého sa zúčastnilo vyše  16 000 ľudí sa Godzone projekt v apríli tohto roku opäť vráti do jedného z miest turné - Ružomberka, aby tam pripravil konferenciu s názvom V JEHO MENE. Počas dvoch dní od 10. do 11.apríla sa v športovej hale Koniareň opäť stretne generácia, ktorej ide o Božie kráľovstvo, aby sa spolu učila kráčať v Ježišovom mene.
Myšlienka stretnutia ľudí, ktorí projekt Godzone a jeho víziu poznajú, alebo chcú bližšie spoznať, vznikla pred štyrmi rokmi. Odvtedy už prebehli tri ročníky a konferencia sa musela pre vyšší záujem presúvať do väčších priestorov. Jej hlavným cieľom je budovať vzťahy a priniesť hlbšie duchovné vyučovanie tým, ktorí zažili osobné stretnutie so živým Bohom. Vítaní sú ale aj všetci, ktorých priťahuje zvedavosť. „Konferencia je priestor, kde môžeme ísť hlbšie a viac sa venovať témam tejto generácie, povzbudzovať sa navzájom zážitkami toho, ako Boh koná v našich životoch a stretnutiami priateľov a spoločenstiev. Taktiež chceme byť s ľuďmi v užšom kontakte ako len na turné,“ vyjadril sa za organizačný tím Ivan Petro.

„Konferencia je priestor, kde môžeme ísť hlbšie a viac sa venovať témam tejto generácie, povzbudzovať sa navzájom zážitkami toho, ako Boh koná v našich životoch a stretnutiami priateľov a spoločenstiev.“

Dva dni konferencie predstavujú aj dva dni plné kvalitných domácich rečníkov, chválových kapiel a tiež jedného špeciálneho zahraničného hosťa. Je ním Sean Feucht, americký misionár, hudobník, speaker a zakladateľ organizácie Burn 24/7. Tento muž ročne precestuje približne 20 až 30 národov, kde vedie chvály, svojim slovom povzbudzuje ľudí a popritom zakladá ohniská modlitieb. Na Slovensko sa po svojej prvej krátkej návšteve v minulom roku veľmi teší. Z domácich hostí sa môžu účastníci tešiť napríklad na známeho kňaza a predsedu Združenia kresťanských spoločenstiev mládeže Jána Buca, riaditeľa projektu Godzone Júliusa Slováka a kapely ESPÉ, Lámačské chvály, Timothy, GodKnows, Heartbeat a iné.

Organizátori vidia konferenciu ako možnosť urobiť spoločne ďalší krok bližšie k zmene na Slovensku a to nie nejakou násilnou formou ale zmenu, ktorá bude vychádzať z uvedomenia si toho, čo to znamená kráčať v Jeho mene. „Choďte a hlásajte priblížilo sa Božie kráľovstvo, chorých uzdravujte, mŕtvych krieste, malomocných očisťujte, zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte. Veríme, že Ježiš to nepovedal len tak. Konferencia má vyzbrojiť generáciu KIOBK, aby prinášala Božie hodnoty do každej oblasti spoločnosti a tak spôsobila prebudenie na Slovensku,“ dodáva Ivan Petro. 

„Organizátori vidia konferenciu ako možnosť urobiť spoločne ďalší krok bližšie k zmene na Slovensku.“

Projekt Godzone vznikol ako reakcia na potrebu prinášať mladým ľuďom posolstvo evanjelia moderným a zrozumiteľným spôsobom. Realizačný tím projektu tvoria mladí ľudia z rôznych kútov Slovenska, z ktorých prevažnú väčšinu tvoria dobrovoľníci. 

Bližšie informácie o pripravovanej konferencii sa nachádzajú na www.konferencia.godzone.sk 

Moju Komunitu za tím Godzone informovala Ivana Šalgová.