« Späť

Prihlasovanie na Godzone konferenciu 2018

Prihlasovanie na Godzone konferenciu 2018

Evanjelizačný projekt Godzone pozýva na dvojdňové stretnutie mladých z celého Slovenska. Godzone konferencia sa uskutoční 20. a 21. apríla.

Registrácia na podujatie je spustená od 14. februára (streda) a bude prebiehať elektronickou formou na webovej stránke www.konferencia.godzone.sk Po troch rokoch sa konferencia presúva do iného mesta - z Banskej Bystrice do Liptovského Mikuláša. Hlavným zámerom organizátorov je opäť zjednotiť Generáciu, ktorej ide o Božie kráľovstvo (KIOBK).

 

Godzone konferencia je určená pre všetkých členov generácie KIOBK bez ohľadu na dátum narodenia. Súčasťou Godzone konferencie bude aj tento rok tzv. detská konferencia, ktorá sa postará o program pre najmladších účastníkov. Na evanjelizačné turné Godzone tour už po siedmy krát nadväzuje Godzone konferencia, ako miesto stretnutia a hlbšej formácie. Minulý rok sa jej v Banskej Bystrici zúčastnilo tisícsedemstotridsať ľudí.

Názov konferencie bude „V hlbine“ a jej zameraním bude kráčať v myšlienkach odvážneho roka do ktorého sme vstúpili už počas Godzone turné s názvom odhodlaní zmeniť svet. Je čas aplikovať toto odhodlanie a ja verím, že Boh nám chce v tomto roku darovať odpoveď na otázku, ako to urobiť?,“ hovorí o smerovaní tohtoročnej konferencie riaditeľ projektu Godzone Július Slovák.

Hosťami konferencie budú kapely ESPÉ, Heartbeat a Piar Music, Brno Worship a ďalší. „Prvýkrát sme na konferenciu pozvali aj kapelu z Českej republiky. Každá z kapiel, ktoré vystúpia na konferencii, je jedinečná svojim zložením a tým čo vo chválach prináša,“ hovorí člen kapely ESPÉ Ivan Petro. S vyučovaním sa ľuďom prihovoria hlavní rečníci a kňazi, Michal Zamkovský, Ján Buc, Jozef Mihok a Vladimír Beregi, sestra Timotea Šebeňová a takisto líder spoločenstva SP Július Slovák.

Program konferencie bude doplnený o ďalšie aktivity, zábavnú časť a čas spoločného zdieľania. Všetky informácie a možnosť registrovať sa na konferenciu nájdu záujemcovia na stránke www.konferencia.godzone.sk

 

Godzone je evanjelizačný projekt, ktorého stratégiou je budovať generáciu, ktorá bude žiť život plný Boha v každej oblasti života. Chceme pomôcť mladým ľuďom rozhodnúť sa pre vzťah s Ježišom Kristom a vidieť generáciu, ktorej záleží na tomto národe. Ľudí, ktorí spolu v jednote a láske bojujú za Božie kráľovstvo a prinášajú zmenu do svojich rodín, škôl a prác. Projekt Godzone je zastrešený Združením kresťanských spoločenstiev mládeže a jeho predsedom PhDr. ThDr. Jánom Bucom, PhD., kňazom Katolíckej cirkvi pracujúcim s mládežou, ďalej Tajomníkom pre mládež Konferencie biskupov Slovneska Dp. Ondrejom Chrvalom ThLic. a provinciálom rehole piaristov p. Jurajom Ďurnekom SchP.

Moju Komunitu informoval
Ivan Petro, mediálny manager projektu Godzone