« Späť

Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte

 

,,Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte!“

 

S týmto heslom som odchádzala z posledného víkendu Godzone schol. Kde sme druhý deň strávili na konferencii v Ružomberku.

O tom čo môžem zadarmo dávať a čo som zadarmo dostala mi povedal Boh na druhý deň v modlitbe. Keďže som z Božou láskou dostala aj radosť, prijatie, láskavosť a veľa iných kladných vecí mám ich aj rozdávať a byť veselá. A tak som sa takou snažila byť deň čo deň. Nebolo to veľmi ťažké pretože som mala z čoho čerpať a aj keď sa pritrafila nejaká vec na hnev alebo podobne so svojou spolubývajúcou sme to vždy vedeli nejakou radostnou vecou zahnať.

Okrem toho som už dostala aj pár materiálnych vecí zadarmo a mám zadarmo ešte jednu vec: vždy keď cestujem busom mám cestu zadarmo pretože môj otec robí na SAD. Schuti som sa zasmiala, že koľko ciest som ja dostala zadarmo toľko by som ja mala niekomu rozdať (ja ako vodička MHD autobusu :) ).  Možno sa mi to aj niekedy podarí keď budem mať vlastné auto. 

V dnešnej dobe si možno mnohý povedia, že nič nie je zadarmo. Ale to nie je pravda. Deň čo deň dostávame zadarmo – energiu, úsmev, náladu, porozumenie, chýbajúce poznámky do školy ,keksík, koláčik... od druhých ľudí. A ani nevieme ako ale len pretože nám to príde ľudské tieto veci normálne dávame ďalej úplne len tak a to je to najlepšie čo môže byť.