« Späť

Milovaná dcéra? Áno!

Milovaná dcéra? Áno!

Tak veľmi som už potrebovala sv. zmierenia.

Viete, stáva sa, že človek padne do toho istého hriechu viac krát. A to sa stálo aj mne. Štve ma, že ten onen(ak ste čítali predošlý blog, viete o kom hovorím) stále vie, kde je moja slabina a vie kedy má pokúsať. Pokúšal a ja som spadla. Dni pred spoveďou som bola veľmi smútná, sklamaná sama zo seba a stále mi chodili hlavou vety typu: ,,Pokašľala si to... A vykašli sa na spoveď to nemá zmysel, pre teba už niet odpustenia... Myslíš, že Boha ešte baví odpúšťať ti?,, (FUJ!) A mňa to dostávalo do ešte väčších pochybnosti a moja nádej v odpustenie sa odo mňa akoby ,,vzdiaľovala,,. Škoda, že mi nebolo hneď jasne, kto ma podiel na týchto myšlienkách.

Nakoniec som predsa len išla do kostola na sv. spoveď aj keď som sa bála, čo povie Otec. Viete, x-tí krát s tým istým prísť. Fuhá... Trvalo dosť dlho kým som nabrala odvahu predstúpiť pred kňaza. Hanbila som sa ako nikdy. Išla som...

A viete čo? Boh mi odpustil!!! Super nie? Boooh je supeeeer! Milujem ťa, Bože! :)

Celú sv. omšu okrem toho, že som ďakavala za odpustenie som prosila Boha aby ma opäť, podotýkam opäť otvrdil v tom, že ma miluje a že moje hriechy sú už niekde na dne oceánu a že ma miluje takú aká som...

A On ma utvrdil. Prišla som domov a len tak bezhlavo som sa preklikávala na internete, kde tu. Nejaká prednáška. Mala som chvíľu čas tak som si ju pustila a Boh ma prostredníctvom slov kňaza. J. Buca utvrdil. Haaaleeluja. :)

 

Chcem aj teba povzbudiť - ak sa cítiš ako hriešník/hriešnica a bojíš sa, čo Ti Boh povie(tak ako ja som sa bála) naber odvahu, choď za Ním, popros ho ...neviem síce čo sa deje v tvojom živote ale dôležite je, aby si prišiel pred Boha nech sa cítiš akokoľvek a aby Jeho láska neklapkala na teba...ale aby nás oblievala! Ako vodopád. ...Boh sa rozhodal Ti to dať! Boh ide naplo- stále. Boh nechce aby sme sa snažili zaslúžiť si Jeho lásku (dobrými skutkami atď. napr. ,,Bože, videl si čo som dnes urobil?,, nie) On to nechce. On len chce aby si si užíval svoj život, radoval sa. On ťa miluje takého aký si.

 

Láska je v tom, že nie my sme milovali Boha, ale ON miloval nás a poslal svojho Syna aby sme mali skrze Neho život.

 

Vďaka Pane zato, že nemáš limit v odpúšťani a že môj život je v Tvojích rukách. A že, má tak straaaašne miluješ

...,,Nech je uvoľnená svätá radosť v Nás, uvoľnený tvoj duch, môj Pán. Príď, daj sa nám napiť. :-)

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Veľmi by som si priala, aby si toto prečítali všetci kňazi. Ale to sa nestane. Nuž čo s nimi. Ale fakt odpúšťa Boh a nie oni.
Odoslané 1.5.2013 19:51.