« Späť

Modlitba za Ľudmilku

Modlitba za Ľudmilku

Nakoľko t.č. "nefunguje" modlitebná stránka , dovoľujem si zaradiť nasledovnú prosbu do môjho blogu.

A teraz prosím za hrdinskú ženu, ktorá žije v tatranskej osade, kde niet obchodov a je odkázaná iba na hromadnú dopravu, ktorá je sama po ťažkej operácii pred dvomi rokmi a stará sa o úplne ochrnutú mamičku, ktorú musí prebaľovať, kŕmiť a otecka s Alzheimerovou chorobou, ktorý prestáva chodiť, sám jesť a nedá sa s ním komunikovať....to všetko popri bežných domácich prácach, ešte pred pol rokom sa mohla posilňovať účasťou na sv. omši, čo je teraz nemožné.....raz do týždňa môže ísť na tri hodiny tam i späť do mesta nakúpiť potrebné ,kedy jej -ale bez inej pomoci- postrážia tých úbohých starčekov. Statočná pani od maturity po svoj predčasný dôchodok pracovala ako vynikajúca zdravotná sestra v jedným z tatranských liečebných ústavov a vo voľnom čase opatrovala priateľku, chorú na rakovinu, kým boli rodičia mladší a zdravší. Je to zázrak a možné iba pomocou totálnej viery, že ešte psychicky neskolabovala a je schopná robiť to, čo robí. Nepraje si zverejniť meno, dám jej meno Ľudmilka. Takže Pane, odmeň statočnú Ľudmilku a daj jej síl doopatrovať rodičov, pošli jej pomoc. Amen.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Úprimne ďakujem. možno by sa Ľudmilke na modlitbovej stránke toľko pozornosti nedostalo. Už včera sa stal menší zázrak, obyvateľka zo susednej osady jej prišla pomôcť v domácnosti. Ľudka všetkým čo sa modlili zo srdca Ďakuje!
Odoslané 5.12.2014 12:03.
Ľudmilke pomohol - určite aj cez Vaše modlitby, priatelia, ďalší dobrý človek. Ponúkol sa, že ju môže zobrať na nákup aj častejšie autom a nemusí strácať čas na hromadnej doprave. Rodičov zatiaľ postráži manželka alebo popoludní staršia dcéra-študentka.Ďakujeme!
Odoslané 5.12.2014 23:25.