« Späť

Proroctvo pre Slovensko

 

Proroctvo Davida Irelanda, Konferencia KvM, Bratislava, 28.októbra 2012

 

Počujem hlas Svätého Ducha – dnes vám Pán hovorí: Zvuk prebudenia prichádza do tohto národa! Dám aby na tento národ padal môj dážď. Začnete vidieť vyliatia Svätého Ducha. Spôsobím, že tento národ sa rozpáli mojím ohňom. Budete počuť o politických vodcoch, ktorí ma spoznajú. Budete počuť o médiách, ktoré ma spoznávajú. Budete počuť o slávnych športovcoch, ktorí mi budú slúžiť. Pripravte sa, hovorí Pán; lebo prebudenie prichádza. Dám, aby prebudenie prišlo aj do zborov. Spôsobím, že zbory (cirkvi) budú rásť a rásť a rásť. Sledujte, čo sa bude diať. Slovensko bude známe ako krajina mega cirkvi(í). Spôsobím, že cirkvi budú rásť po tisícoch. Už to nebude viac krajina malých zborov. Áno, budú aj malé, ale budú aj veľké zbory. Pripravte sa, hovorí Pán. V tomto národe dám povstať veľkým učiteľom Biblie. Ľudia budú prichádzať od severu, od juhu, od východu i od západu, aby počúvali Slovo Pánovo. Ja spôsobím, že moje Slovo bude také chutné, že národ(y) po ňom zatúžia. Moje Slovo už nebude v úzadí; moje Slovo bude výraznejšej chute a lahodnejšie. Bude to známe ako vyučovacie prebudenie, hovorí Pán. Dnes prichádzam uzdraviť národ. Prichádzam národ oslobodiť, lámem jarmo útlaku nad týmto národom a ja tento národ vyslobodím. Otočím srdcia ľudí smerom ku Mne, hovorí Pán. Ja prichádzam zlomiť ducha materializmu. Spôsobím, že ľudia budú hladní po Mne. Pripravte si srdcia! Pripravte si srdcia na moje Slovo, hovorí Pán. Toto bude obdobie prebudenia – 2013 začne v tomto národe prebudenie. Zo Slovenska vyšlem misionárov do štyroch končín zeme. Vskutku to bude známe ako nová éra, rodenie nového hnutia. Sledujte, čo vykonám. Aj medzi mladými ľuďmi – Prebudenie prepukne na univerzitných areáloch. Spôsobím, že mladí ľudia a tínedžeri budú prichádzať v húfoch do môjho domu. Počujte moje srdce, počujte moje srdce, počujte moje srdce, počujte moje srdce pre váš národ! Dám to, že váš národ vojde do úplne novej úrovne duchovnej blízkosti (so Mnou). Sledujte, čo vykonám – v roku 2013 sa začne nová dimenzia duchovného formovania – hovorí Pán.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
uz teraz som svedkom, ze tieto slová sa naplnaju. emoticon
Odoslané 30.1.2013 22:48.
Kto keď nie my, kedy keď nie teraz.
Ako to vyjadril Dávid Wilkersom pri jeho službe v Bratislave v r.2003: …Boh plače a hľadá, a volá, hľadá ľudí, hľadá muža, ženu, mladých ľudí, ktorí povedia: „Bože, zatras touto krajinou. Nech som súčasťou toho. Použi si ma. Pane vezmi tú lenivosť z môjho srdca. Urob ma nespokojným. Učiň, aby som sa cítil z toho mizerne. Nech nikdy neprijmem veci také ako sú. Použil si si Daniela. Použi si aj mňa.“ On si ťa chce použiť, chce ťa zlomiť, chce to urobiť teraz, mnohých ďalších.
Už mesiace k tebe Boh hovoril, mesiace. A jedno z tých najväčších vyliatí Svätého Ducha sa môže začať dnes

Veľké veci sa rodia len z bolesti a utrpenia.
Neh 1/1-5 Keď Nehemiaš / kráľov čašník/ počul ako pozostalí židia sú vo veľkej tiesni a potupe a hradby Jeruzalemu sú zbúrané a jeho brány pohltil oheň, plakal a smútil niekoľko dní, postil sa a modlil sa dňom i nocou pred nebeským Bohom. A sám Boh nebies mu dal úspech.

Kedy naposledy si za svojich blízkych, známych, nespasených plakal, koľko náreku a žiaľu, pôstu si na ich záchranu obetoval ?
Hospodin potvrdí svojím ľuďom ich cesty, keď uzná za vhodné, ale prvý krok musíme urobiť my.
Je čas plakať, je čas postiť sa, je čas pre Božie Slovo.
Boh čaká na svojich služobníkov aj dnes. Keď nezačneš ty, kto začne iný.
Odoslané 30.1.2013 23:23.
Zlý sa síce snaží zabrániť šíreniu Božieho slova,ale náš národ naberá na sile posilnený Duchom Svatým emoticon
Odoslané 31.1.2013 1:17.