« Späť

Skutočný príbeh 5

Skutočný príbeh 5

Úspešný pôrod

 

Dieťatko, ktoré práve niesli ku krstu malo problém v prenatálnej dobe – hrozil potrat (v poradí tejto mladej ženy už niekoľkonásobný).   Rodina sa obrátila na Teba,  Bože,  s plnou dôverou o pomoc.

Úsilie v ten kritický deň dať  odslúžiť svätú omšu na úmysel záchrany dieťatka, bolo korunované úspechom. Práve mala byť odslúžená svätá omša   za mňa,  na úmysel  poďakovania za dožité roky. Venovala  som svoj úmysel  tejto rodine a pán farár odslúžil úmysel za záchranu počatého a ohrozeného dieťatka. A táto rodina pochopila skutočný zásah Pána a pri  krste s omšou   2.9.2012 dala slúžiť aj na úmysel : „poďakovanie darkyni za prepustenie omše pred pol rokom“.  Márna by bola ochota, márne toto úsilie,  keby sa tu nezjavila Božia milosť, keby tu nebola prítomná hlboká viera vo všemohúcnosť  a lásku Boha.

1Pt 1,12-13 A bolo im zjavené, že nie sebe, ale vám poslúžili tým, čo vám teraz zvestujú hlásatelia evanjelia v Duchu Svätom, zoslanom z neba, na čo túžia hľadieť aj anjeli. Preto si prepášte bedrá mysle, buďte triezvi a celú svoju nádej uprite na milosť, ktorú dostanete, keď sa zjaví Ježiš Kristus.

/c/document_library/get_file?uuid=4e4a9973-5fa5-4341-b467-5e001760cb85&groupId=2298897

Stiahnite si prezentáciu

 

 

Obrázky: Beautifull

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Už niekoľkýkrát čítam, milá Anička, že si prepustila svoju sv. omšu druhému s láskou a tento úmysel bol vyslyšaný. Urobila si najviac, čo si mohla, lebo v sv. omši odovzdávame Bohu obetu Jeho najmilšieho Syna Ježiša Krista a On takúto obetu s láskou prijíma...
Vďaka ti, Bože, za Aničku, ktorá sa obetuje v láske pre druhých...
Odoslané 11.2.2013 20:31.
Bohu vďaka,Anička ďakujem za krásne svedectvo ♥
Odoslané 12.2.2013 20:08.