« Späť

Mama, otec, ja chcem žiť! Nechajte ma narodiť sa!

Mama, otec, ja chcem žiť! Nechajte ma narodiť sa!

Dnes vieme deti vraždiť skôr, než sa narodia. Vieme to robiť v mene akejsi „slobody.“ Potraty vieme robiť legálne, odborne a masovo.

Umelec vytvorí dielo a vloží doň  kúsok seba, kúsok svojho ja. Pôvodcom či autorom tak veľkolepého umeleckého diela, akým bez pochýb je ľudský život, je ten najväčší Umelec. Boh toto svoje dielo navyše posvätil tým, že už pri jeho vzniku mu vdýchol nesmrteľnú dušu. Dal mu kúsok seba, kúsok svojho JA.

Predstavme si, že umelcovi niekto dielo zničí. Umelca to zabolí, jeho srdce zaplače, pretože do tej krásy vložil kúsok seba, kúsok svojho ja. Ako asi sa cíti Boh, keď mamka a ocko sa rozhodnú neprijať ľudský život?

Život každého z nás začína počatím a končí smrťou. Už prvá bunka- oplodnené vajíčko je najneobyčajnejšia bunka na svete. Obsahuje všetky informácie potrebné a postačujúce pre fyzickú existenciu, vývoj a všetky funkčné vlastnosti nového človeka. Od počiatku je nový človek nositeľom svojich jedinečných vlastností ako sú pohlavie, krvná skupina, farba očí, farba vlasov, typ postavy…

Či azda môže niekto z nás vyhlásiť, že v tele matky ešte nebol človekom? 

„Mama, otec, ja chcem žiť! Nechajte ma narodiť sa! Dajte mi svoju lásku. Veď som plodom vašej lásky.“

Boh si želá, aby sme každý ľudský život prijali ako Boží dar.Pôrod je teda iba prechodom. Uvažovanie o inom momente, kedy sa človek stáva človekom, je aj z týchto dôvodov neopodstatnené. Život každého z nás začína počatím a končí smrťou.

Či azda môže niekto z nás vyhlásiť, že v tele matky ešte nebol človekom?

„Mama, otec, ja chcem žiť! Nechajte ma narodiť sa. Dajte mi svoju lásku. Veď som plodom vašej lásky.“

Právo rozhodnúť o bytí či nebytí počatého, vyvíjajúceho sa človiečika nemá ani samotná matka, ani otec, ani nikto iný z ľudí, ale len Pôvodca všetkého bytia.

Dnes vieme deti vraždiť skôr, než sa narodia, a vieme to v mene akejsi „slobody“ robiť potraty legálne, odborne a masovo. Tam na onom svete bude dieťatko kričať: „Mama! Oco!“ Budete ho počuť v podvedomí. A keby ste aj veľmi chceli, už nikdy ho nevrátite späť na tento svet.

„Mama, otec, ja chcem žiť! Nechajte ma narodiť sa!

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Modlím sa za lekárov, ktorí ženám "ponúkajú" možnosti... Modlím sa za matky, ktoré sa z rôznych príčin rozhodnú urobiť to. Modlím sa za mladých, ktorí ľahkomyselne vstupujú do vzájomnej intimity bez myslenia na to, že môže byť počatý život... Modlím sa a nesiem ich všetkých k Pánovmu stolu, aby im On pomohol, aby ich uzdravil od tejto epidémie smrti, ktorú nevidno...
Odoslané 12.3.2013 17:08.
A modlím sa za iniciatívy, ktoré tu sú a chcú pomôcť rodinám a ženám, aby "nemuseli" urobiť to, čo nechcú nazvať vraždou.
Odoslané 12.3.2013 17:10.