« Späť

MODLITBA ZA NENARODENÉ DETI

Tichá sála, bielym žiari, na vraždu všetko je pripravené....
...dosť bolo vrážd, tak dosť! Chráňte nás, my chceme žiť!

Pane Ježišu, dnes si chceme spomenúť v našich modlitbách na deti, ktorím zobrali právo na život. Ale aj na deti, ktoré zomreli v matkinom lone, či počas pôrodu.
Ďakujeme Ti za rodičov, ktorí nás tak milovali, že nám umožnili žiť.
Prosíme za tie matky, ktoré sa rozhodujú nad interupciou, aby mysleli na to, že aj embrio je plod, ktorý je už treba chrániť a nie zabiť.
Nebeská Mamina, prosíme za všetky nenarodené deti - mi všetci z detského zboru LUPIENOK ZO SRDIEČKA

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Ďakujem za tvoj príspevok na túto "ťažkú tému"... mnohí ju odmietajú, nechcú počuť. Myslím si, že máme byť hrdinami práve pri ťažkých témach...Neviem inak, ako by som sa mohla rozprávať s Ježišom, ak by som ignorovala jeho detičky... Sú ich zástupy... Páčila sa mi jedna kázeň nemeckého katolíckeho biskupa, ktorý otvorene hovoril na túto tému. Vyzýval ľudí, aby sa pozerali Pravde do očí... Hovoril ako milujúci otec, ktorý chce chrániť svoje deti a rodiny pred nepravdou a zlom. Nazval to "Holokaustom dnešných čias". Prosili sme Boha o odpustenie za našu nevedomosť.
Odoslané 5.11.2012 22:16.
...ak neochráni bezbranné dieťatko matka, tak kto potom??
-to malé klbko šťastia?? a predsa - mama zlyhá a potom je už neskoro plakať... nepomôžu ani lieky na nervy, keď sa z toho psychicky zrúti... neodsudzujem také matky, lebo len oni vedia, čo ich k takému hroznému činu viedlo... ale mi je ich ľúto , lebo žiť s pocitom, že nedali šancu malému bezbrannému dieťatku musí byť veľmi ničivé na duši... Bože, ďakujem, že ja som dala svojim synom právo na život, aj keď som mala ťažké podmienky v rodine...
Odoslané 5.11.2012 23:05 ako reakcia na Mária Künzl.
Ja to vidím hlavne ako spoločenskú otázku, keď ženám ponúkajú riešenie, ktoré nie je založené na Pravde, a ktoré riešením ani nie je, lebo prichádza o život človek... kedy lekári nemajú odvahu svedčiť pre život, ktorý sa zaviazali chrániť... nie, nesúdim, iba to pozorujem a tvorím si k tomu vlastnú mienku. Ďakujem Bohu za matky, ktoré majú odvahu a lásku pre dieťa, pre deti a neboja sa mať ich aj viac, než by sa to mohlo páčiť- nepáčiť iným, ktoré žijú svoje materstvo celou bytosťou. Veď je to mimoriadna výsada pre ženu, byť matkou. Nech vás Boh bohato odmení, teraz i v budúcom čase za všetku vašu starostlivosť a skutky lásky pre vaše deti a pre rodinu!
Odoslané 5.11.2012 23:31 ako reakcia na Zuzana Tomašovičová.