« Back

Posolstvo pre ľudstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 7. november 2020

Posolstvo pre ľudstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 7. november 2020
Drahé deti, aj dnes, s materskou láskou, prichádzam, utešovať Vaše srdcia, ktoré sú v utrpení. Ako by len mohla, matka, neutešovať svoje deti?! Preto ma môj Syn posiela medzi Vás.

Hovorím Vám, detičky moje: dôverujte v Neho! V Neho, ktorý dal každému z Vás, všetku Svoju lásku tým, že daroval Seba samého! Dnes, viac než kedykoľvek predtým, sa cítite byť zmätení a bez pokoja.

Detičky moje, toto je chvíľa rozhodnúť sa žiť vážne moje posolstvá, ktoré sú darované z Neba.

Viete rozpoznať mnohé znamenia: dážď, vietor, sneh, a neviete rozpoznať tieto časy milosti, ktoré žijete; lebo všetko sa musí naplniť. Je pravdou, že žijete ťažkú chvíľu; vy všetci sa cítite byť zmätení; je to však nič, v porovnaní s večnosťou.

Hovorím Vám: posilnite Vašu modlitbu; a nestrácajte sa v mnohých slovách, v mnohých rečiach! V tichu je počuť hlas môjho Syna, ktorý chce šepkať Vášmu srdcu.

Mnohí z Vás sa neponárajú do každodennej modlitby, a nepoznajú Sväté Písma: preto som tu, aby som Vás niesla a dala Vám pochopiť to, čo je už napísané.

Detičky moje, Boh chce utešovať Vaše srdcia, čaká však na Vaše “Áno”; aby to však bolo totálne “Áno”.

Deti moje, koľkí z Vás sa nepostia a neprijali moje pozvania! Vedzte, že pôstom, pokáním, a, vytrvalou modlitbou, budete môcť oddialiť aj vojny. Ak však toto všetko nežijete, a neotvoríte Vaše srdce, ako Vám môžem odhaliť ďalšie Slová Neba?

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, vo Vašich rodinách , aby kraľovala láska Boha vo vašich domovoch! Nebojte sa svedčiť Vaše “Áno”!
Iba tak môžte poraziť zlo, ktoré sa chce dosadiť, a tak zničiť Vaše rodiny.

Ale ja Vám hovorím: som s Vami, blízko Vás; môj Syn chce, aby sa nikto z Vás nestratil; preto Vás chránim pod mojím Plášťom, a utieram Vaše slzy.

Ďakujem Vám, že ste odpovedali, na moje volanie!

https://www.incamminoconmaria.it/2018/12/01/posolstvo-pre-ludstvo-dane-pannou-mariou-lellovi-1-december-2018/?lang=sk