« Back

POSOLSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI, 3. APRÍL 2021

POSOLSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI, 3. APRÍL 2021

Drahé deti, milované Bohom. Aj dnes, ako Matka Útechy, prichádzam medzi Vás, aby som Vám darovala pokoj.

Detičky moje, modlitba sa musí stať charitou ( činnou láskou – poznámka autora ). A nech to niesú iba slová. Dnes, viac než kedykoľvek predtým, je potrebné darovať lásku, s modlitbou a so Slovom Svätých Písem, ktoré naďalej koná v časoch. Vy budete ovocím lásky, a láska sa stane konaním charity ( činnej lásky – poznámka autora ).

Detičky moje, položte pred Ježiša, všetko to, čo nedokážete pochopiť; lebo cez odovzdanosť v modlitbe srdca, vy budete osvietení Duchom Svätým; a objavíte krásu umeleckého diela, ktoré Boh chce vytvoriť vo Vás. Naučte sa poznať plány, ktoré Boh má pre každého z Vás a nakoľko ste vzácni v Jeho očiach!

Detičky moje, nebojte sa otvoriť na stretnutie s Ježišom, aby Vaše tváre sa premenili na radosť! Iba On, ktorý je Váš Stvoriteľ, ktorý pozná všetky Vaše utrpenia, všetky Vaše rany, Vás uzdraví; avšak je potrebné sa odovzdať do Svojich rúk tak, ako sa dieťa odovzdáva do rúk Svojej matky.

Dôverujte v Neho a dôverujte v tých, ktorí žijú Slovo Boha a uskutočňujú ho! Poznáte lásku toho, ktorý daroval celého Seba samého pre Vás! Napodobňujte životy svätých, aby, prostredníctvom cesty svätosti, ste mohli pomôcť tým, ktorí ešte nepoznajú lásku Boha; buďte Vy svedkami daru, ktorý Vám Boh doprial! Dar Viery!

Hovorím Vám, ktorí ste znepokojení pre Vaše deti, pre Vaše rodiny a pre tých, ktorí sa nedokážu modliť: vy sa modlite za nich, aby, prostredníctvom Vašej modlitby, mohli spoznať lásku Boha!

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby sa uskutočnili plány Boha!

Žehnám Vás materskou láskou.