Oznamy

Showing 1 - 10 of 635 results.
Items per Page 10
of 64

Oznamy

« Back

4. pôstna nedeľa 2013

Liturgický kalendár

Budúca nedeľa: 5. pôstna

Oznamy

Voľba nového pápeža začne v utorok 12. marca sv. omšou. Modlime sa za nového pápeža i za kardinálov, ktorí ho majú zvoliť.

V sobotu 16. marca o 9.30 hod. bude vo farskom kostole spoločné stretnutie ôsmakov a deviatakov, kandidátov na birmovku.

Od dnes sú aj nedeľné sv. omše presunuté z kúpeľnej kaplnky do farského kostola. Počas tohto obdobia celodenná adorácia pred vyloženou sviatosťou Oltárnou nebude.

Gréckokatolícka liturgia bude dnes, 10. marca o 15.30 hod. Z technických príčin bude (tu) vo farskom kostole. Zároveň duchovný správca gréckokatolíckej liturgie oznamuje, že sa bude prejednávať prípadná zmena času gréckokatolíckej liturgie v Piešťanoch.

Od pondelka bude bývať deviatnik k sv. Jozefovi vo farskom kostole 15 minút pred večernou sv. omšou.

Dnes, 10. marca v kaplnke u jezuitov bude stretnutie členov a sympatizantov hnutia Faustínum. Keďže o 15.00 hod. tu bude krížová cesta, stretnutie začne po jej skončení.

Občianske združenie "Triezvy život" pozýva na 40-ty "Víkend nádeje - Triezvy život", ktorý sa uskutoční v dňoch 14. - 17. marca 2013 v Nitre - Lukov dvor č. 2 v Dome Srdca Ježišovho. Je určený pre závislých na alkohole a iných drogách ako aj pre tých, ktorí im chcú pomôcť. Prihlásiť sa treba čo najskôr. Podrobnejšie informácie sú na nástenke.

Farníci z Boroviec vytvorili pri príležitosti 25. výročia mučeníckej smrti kňaza Štefana Poláka DVD o jeho kňazskom živote a násilnej smrti. Kto má záujem o toto DVD, môže si ho objednať v sakristii kostola alebo na fare. Cena je 10 eur. Táto suma bude použitá na stavbu novej fary v Borovciach.

Pozývame vás na veľké stretnutie Modlitieb matiek, ktoré sa uskutoční vo Svite, v dňoch od 15. do 17. marca 2013. Podrobnosti sú na nástenke a na našej internetovej stránke.

Pozývame vás na púť do Ríma v dňoch od 28. apríla do 4. mája. Cena je 259 eur. Prihlásiť sa môžte v sakristii alebo na fare. Podrobnosti sú na nástenke.

Na budúcu nedeľu bude pri sv. omšiach zbierka na dokončenie Pastoračného centra a fary. Všetkým darcom vopred Pán Boh zaplať!

Peter Sabol, farár