« Back

Modlitba za Ľudmilku

Modlitba za Ľudmilku

Nakoľko t.č. "nefunguje" modlitebná stránka , dovoľujem si zaradiť nasledovnú prosbu do môjho blogu.

A teraz prosím za hrdinskú ženu, ktorá žije v tatranskej osade, kde niet obchodov a je odkázaná iba na hromadnú dopravu, ktorá je sama po ťažkej operácii pred dvomi rokmi a stará sa o úplne ochrnutú mamičku, ktorú musí prebaľovať, kŕmiť a otecka s Alzheimerovou chorobou, ktorý prestáva chodiť, sám jesť a nedá sa s ním komunikovať....to všetko popri bežných domácich prácach, ešte pred pol rokom sa mohla posilňovať účasťou na sv. omši, čo je teraz nemožné.....raz do týždňa môže ísť na tri hodiny tam i späť do mesta nakúpiť potrebné ,kedy jej -ale bez inej pomoci- postrážia tých úbohých starčekov. Statočná pani od maturity po svoj predčasný dôchodok pracovala ako vynikajúca zdravotná sestra v jedným z tatranských liečebných ústavov a vo voľnom čase opatrovala priateľku, chorú na rakovinu, kým boli rodičia mladší a zdravší. Je to zázrak a možné iba pomocou totálnej viery, že ešte psychicky neskolabovala a je schopná robiť to, čo robí. Nepraje si zverejniť meno, dám jej meno Ľudmilka. Takže Pane, odmeň statočnú Ľudmilku a daj jej síl doopatrovať rodičov, pošli jej pomoc. Amen.

Comments
sign-in-to-add-comment
Úprimne ďakujem. možno by sa Ľudmilke na modlitbovej stránke toľko pozornosti nedostalo. Už včera sa stal menší zázrak, obyvateľka zo susednej osady jej prišla pomôcť v domácnosti. Ľudka všetkým čo sa modlili zo srdca Ďakuje!
Posted on 12/5/14 12:03 PM.
Ľudmilke pomohol - určite aj cez Vaše modlitby, priatelia, ďalší dobrý človek. Ponúkol sa, že ju môže zobrať na nákup aj častejšie autom a nemusí strácať čas na hromadnej doprave. Rodičov zatiaľ postráži manželka alebo popoludní staršia dcéra-študentka.Ďakujeme!
Posted on 12/5/14 11:25 PM.