« Back

Tvoja vec: "Adoptuj si politika"

Tvoja vec:

Aktuálne a stále potrebné...

Tvoja Vec :"Adoptuj si politika"


Ahojte priatelia,

 v rámci iniciatívy Tvoja Vec za krátky čas spúšťame projekt "Adoptuj si politika" Ak si spomínate na projekt "40 dní teraz", kedy sme sa modlili a postili 40 dní pred voľbami tak Adopcia je dlhodobým pokračovaním modlitebnej aktivity za oblasť politiky.

 Na www.adoptujsipolitka.sk (od 1. JANUARA) si budú môcť ľudia zaregistrovať konkrétneho politika za ktorého sa budú modliť denne 5 minút. Na výber budú poslanci, ministri, tajomníci, prezident. Časom by sme pridali aj súdnictvo.   

Projektom chceme meniť aj myslenie ľudí smerom k politike. 

 Samotná kampaň projektu bude mať viacero častí. Registrácia na webe bude spustená 1. januára 2013. zároveň to bude darček poslancom k 20 výročiu vzniku Slovenskej Republiky.

 Je zaujímavé sledovať ako k nám nezávisle prichádzali ľudia a organizácie s podobnými nápadmi a projektami. Spojili sme sily a tým projekt môže nabrať veľké rozmery.

 Pozývam vás do šírenia tejto myšlienky cez váš vplyv vo vašom okolí. Môžete zatiaľ informovať vaše spoločenstvá, modlitebníkov prostredníctvom elektronických plagátov a tak pripraviť pôdu pre samotnú kampaň a 1. január kedy začíname.

 Postupne Vám pošlem ďalšie materiály pre kampaň

 "Tvoja Vec" je vecou každého z nás. Spolu dokážeme veľa

 

 Vďaka a budte mocne požehnaní

 Eduard Filo, líder projektu Tvoja Vec

 

Zdroj: mailova správa od sestričky Noemi

Obrázok: google

 

Comments
sign-in-to-add-comment
Tak a dnes je to už odštartované - už si len vybrať toho koho najmenej rada vidím, alebo naopak?
Posted on 1/2/13 3:12 PM.