« Back

Lebo mnohí z Vás žijú v smútku a v úzkosti a necítia sa byť milovaní.

Lebo mnohí z Vás žijú v smútku a v úzkosti a necítia sa byť milovaní.

Modlite sa za pastierov a za zasvätených, ktorí potrebujú podporu vašich modlitieb!

Máriini pútnici - I pellegrini di Maria.

Posolstvo dané Pannou Máriou Lellovi pre ľudstvo. Passatempo 03/11/18

Drahé deti moje, aj dnes vás chcem pozvať žiť viac pre záležitosti Neba; lebo mnohí z Vás žijú v smútku a v úzkosti a necítia sa byť milovaní; a ja prichádzam, aby som Vám priniesla moju materinskú lásku.

Deti moje, keď ste smutní aj ja trpím s Vami, lebo sa ešte nedokážete ponoriť do odovzdanosti voči môjmu synovi Ježišovi a strácate sa tým, že schádzate z chodníka; avšak, keď sa radujete, aj ja sa radujem s Vami.

Keď sa modlíte, deti moje, a ste vytrvalí v modlitbe, budete môcť nájsť pokoj prostredníctvom pôsobenia Ducha Svätého. Detičky moje, chcem Vám pomôcť znovuobjaviť tú lásku, ktorú už nedokážete cítiť; treba kráčať po ceste svätosti; odstrániť všetko to, čo Vám bráni vidieť a cítiť Jeho lásku.

Detičky moje, ak sa rozhodnete kráčať životom pokory, lásky k blížnemu a žiť v pravde, budete sa môcť nazývať “deti Svetla”.

Detičky moje, túžim, aby sa každý z Vás stal mojim apoštolom, aby som mohla konať vo Vás a ukázať Vám ten chodník, po ktorom teraz nedokážete kráčať.

Áno! Túžim, aby ste sa stali mojimi apoštolmi; tými, ktorí sa rozhodnú svedčiť a byť svedkami lásky môjho syna; nebojte sa svedčiť, lebo ja budem s Vami.

Môj syn Ježiš Vám dáva milosť, že ma posiela medzi Vás, avšak nie preto, žeby ste získali šťastie na tejto zemi, ale Vám chce darovať šťastie večné; lebo šťastie nieje z tejto zeme.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby ste mohli dostať dar pokoja; a ja prichádzam, aby som Vám darovala pokoj, ktorý každý deň môj syn Ježiš dáva ľudstvu.

Modlite sa za mojich synov pastierov, za zasvätených, aby boli vždy podporovaní vašimi modlitbami. Sú mnohí moji synovia a dcéry zasvätení, ktorí trpia a potrebujú pomoc. Pozývam vás modliť sa nad nimi, bez posudzovania, aby zostali vždy verní volaniu Boha.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby sa uskutočnili plány, ktoré má Boh na každého z vás.

Ďakujem Vám, že ste odpovedali na moje volanie.

Žehnám vás všetkých!

[ preložil D. R. ]