« Späť

Katolícka zoznamka-katRande

Katolícka zoznamka-katRande

Katolícka zoznamka katRande.org

 

-je katolícka zoznamka pre slobodných Slovákov a Čechov hľadajúcich vo viere partnerov pre život.
KatRande je súčasťou medzinárodnej katolíckej platformy kathTreff, čo znamená, že ak chcete, môžete spoznávať slobodných katolíkov nielen z Čiech a Slovenska, ale aj z Rakúska, Nemecka, Švajčiarska, Maďarska, Slovinska, Chorvátska, Lotyšska, Litvy a Portugalska.
Každý člen katRande môžete spoznávať a kontaktovať ostatných členov, komunikovať prostredníctvom chatu, zúčastňovať sa na diskusiách vo fóre, či dozvedieť sa o rôznych udalostiach a akciách pre slobodných.
Naše kresťansky motivované testovanie zhody medzi členmi vám ukáže, kto by sa k vám najlepšie hodil. A ak niekto, kto je  vám obzvlášť sympatický, tiež zdieľa vaše sympatie, tak vás o tom vieme diskrétne informovať.
Dvakrát do roka organizujeme v spolupráci s kňazmi a psychológmi spoločné víkendové stretnutia a duchovné cvičenia, kde sa naši členovia môžu osobne zoznámiť.
Ako povedal Albert Einstein: „Každý má dve možnosti. Sme buď naplnení láskou…, alebo strachom.“ Tak majte odvahu a skúste, čo pre vás pripravil Pán! Možno práve a našom portály katRande stretnete svoju životnú lásku.

Vedeli ste, že zoznámením cez inzerát začali svoj vzťah aj rodičia emeritného pápeža Benedikta XVI.? Jeho otec si v roku 1920 ako 43-ročný podal inzerát v miestnych novinách a o 6 mesiacov neskôr sa ženil. O šesť rokov neskôr sa narodil Jozef Ratzinger.

KONTAKT:
http://www.katRande.org
e-mail: office@katrande.org
tel: 0910 911 686

Pre MK Rastislav Mečiar