« Späť

Koncert Hillsong Worship v Poprade

Koncert Hillsong Worship v Poprade

Vstúp do nového roka s chválou a Hillsong Worship Australia!
The Hillsong Worship Australia bude mať na Slovensku svoju premiéru 01. februára 2016, pričom nás prevedú novou skúsenosťou v oblasti uctievania. Ich prvé turné po strednej Európe bude mať jednu zástavku práve v Poprad Aréne. Mnohí z vás už isto počuli o službe tohto zboru v Austrálii, ich piesne sa šíria do všetkých krajín, ľudia ich poznajú a spievajú po celom svete.
Svojou službou privádzajú  milióny ľudí do Božej prítomnosti a sami sú inšpiráciou pre osobný a čestný vzťah s Ním. Z profesionálneho hľadiska The Hillsong na sebe neustále pracujú a ich štýl sa stal doslova konceptom, ktorí nasledujú mnohí ďalší. Aj na Slovensku spievame ich autorské piesne po mnohé roky. Medzi mnohé patrí Hosanna /Hosana (Bohu v nebi), Everyday/Každý deň, či Oceans/Oceány od ich dcérskej formácie Hillsong UNITED.
Ich prvý album vyšiel v roku  1992 s názvom „The Power of Your Love“. Odvtedy vydali každý rok jeden album, takže majú na konte cez 24 albumov. Začiatkom roku 2016 vyrážajú na turné aj s predstavením ich najnovšieho albumu „Open Heaven/ River Wild“. Na Slovensko prídu odohrať nielen novú tvorbu, ale taktiež ich známe piesne, ktoré nám v slovenskom preklade už zľudoveli.
Ak by ste chceli prísť aj so svojimi kamarátmi, súrodencami či spolužiakmi, je to úžasná príležitosť pozvať ich na tento jedinečný worship - evanjelizačný večer a koncert kapely, ktorá hrá profesionálne, ich piesne sú nielen chytľavé, no hlavne ich život a vzťah s Bohom inšpiratívny.
Či ich už poznáte dlho, alebo ste o nich počuli len nedávno, pôjde zaručene o perfektný spôsob, ako zahájiť nový rok 2016 – s chválou nášho Boha!
Využite deň polročných prázdnin – 01.02. 2016 – a príďte do Poprad Arény na koncert Hillsong Worship Australia, so začiatkom o 18.00!

Autor: Michaela Paštrnáková
Oficiálny web:http://campfest.sk