« Späť

Pozvánka na seminár o využití soc. sietí na evanjelizáciu

Pozvánka na seminár o využití soc. sietí na evanjelizáciu

V sobotu 9. februára 2013 sú redaktori farských časopisov, webstránok a sociálnych sietí spoločenstiev v Banskobystrickej diecéze pozvaní na tradičné Diecézne stretnutie farských masmédií v roku 2013. Hlavnou témou budú Sociálne siete: brány pravdy a viery, nové priestory pre evanjelizáciu, čo je téma posolstva Svätého Otca Benedikta XVI. ku tohtoročnému 47. Svetovému dňu spoločenských komunikačných prostriedkov.

Stretnutie bude v Banskej Bystrici, v Diecéznom centre Jána Pavla II. na Kapitulskej ulici. Diecézne stretnutie otvorí o 9:30 h generálny vikár Mons. Marián Bublinec. Odbornú prednášku prednesie vdp. Štefan Hrbček, a spolu s Martinom Lojekom, správcom a administrátorom predstavia misiu a možnosti zapojenia do kresťanského portálu Moja komunita. Súčasťou stretnutia pracovníkov farských masmédií bude ako tradične, diskusia, pozvánky na celoročné aktivity zo života v diecéze a možnosti spoločnej tvorby. Predpokladaný záver stretnutia je o 12:00 h.

viac na: hovorca@bbdieceza.sk

Informovala Zuzana Juhaniaková,
hovorca Banskobystrickej diecézy 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Radostná udalosť! Čo viac môžeme pre život dať, ako prinášať dobrú zvesť, ktorá pomôže napredovať v skvalitňovaní života na zemi šírením Božej lásky?
Odoslané 6.2.2013 9:22.
Keby som bola tak blízko, ako "hodenie kameňom", tak tam celkom určite zavítam emoticon Už len kvôli tomu, aby som sa zvítala s Vami, drahí priatelia z MK! emoticon
Tak Vám teda z úprimnosti srdca želám, aby Vaša misia bola úspešná, aby ste pookriali na duchu a s novými silami prišli opäť šíriť Božie Kráľovstvo tuná, na MK! emoticon
Odoslané 6.2.2013 20:05.
Priatelia, myslím, že všetko treba používať/využívať na evanjelizáciu - aj sociálne siete a internet. Nestať sa ich otrokom / závislým od nich (napr. fb), ale šíriť Dobrú zvesť. Aj týmto spôsobom je to potrebné. Prvoradé však stále zostáva ÚSTNE (tj PRIAME) OHLASOVANIE. Pokoj vám.
Odoslané 6.2.2013 20:58.
BRUTAL DOBRYY OBRAZOK!!! mile.. emoticon
Odoslané 7.2.2013 17:23.