« Späť

Sergio Scataglini bude opäť v Bratislave

Sergio Scataglini bude opäť v Bratislave

11.-13.10.2013 sa v Hant aréne športovej haly Pasienky uskutoční výročná konferencia platformy Kresťania v meste s ústrednou témou - Poď na novú úroveň! Svätosťou k víťazstvám. Jej hlavným rečníkom je argentínsky prebudenecký kazateľ - Sergio Scataglini, ktorého mnohí nazývajú aj apoštolom svätosti. Slovom slúžil už vo viac ako 40 krajinách sveta a všade kdekoľvek pricestuje, prináša do cirkvi vášeň po Bohu a jeho svätosti.
Sergio Scataglini vníma, že Boh chce v súčasnosti posunúť Cirkev na Slovensku ďalej, na novú úroveň svätosti a vzájomnej jednoty. Kresťanov vyzýva do modlitieb za vyliatia Ducha Svätého, ktorý vystrojí Boží ľud do prichádzajúcej žatvy.
Na konferencii sa nám v sobotu poobede prihovorí aj austrálčanka Jeannie Mok, zakladateľka Multikulturálneho komunitného centra v Brisbane, v ktorom pomáhajú utečencom, imigrantom a nezamestnaným v adaptácii na zmenené životné podmienky. Túto prácu nedávno ocenila čestnou medailou aj austrálska vláda.
Čestným hosťom konferencie bude aj spoluzakladateľ Every Nation Ministries, ktorá pôsobí vo viac ako 60 krajinách sveta - Rice Broocks. Je známym apologétom, autorom piatich kníh, z ktorých najnovšia je God's Not Dead: Evidence for God in an Age of Uncertainty (Boh nie je mŕtvy: Dôkaz o Bohu v dobe neistoty).

Podrobnejšie informácie v PDF

Registrácia na podujatie

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Ak by sa vám nedalo prísť, môžete si pozrieť spoplatnené priame prenosy zo zhromaždení na: www.televizia7.sk

facebook stránka: www.facebook.com/krestaniavmeste.sk
Odoslané 10.10.2013 17:55.