« Späť

Televízia LUX po šiestich rokoch mení logo a grafiku

Televízia LUX po šiestich rokoch mení logo a grafiku

Pri príležitosti 6. výročia od spustenia samostatného vysielania katolícka Televízia LUX mení vizuál. Televízia má nové logo, nové jingle, prehľad programov, upútavky, zmenou prešli aj zvučky niektorých relácií. V najbližších dňoch spustí aj novú verziu webovej stránky www.tvlux.sk.

"Naša grafika tu bola s menšími obmenami 6 rokov. Určite už bol čas posunúť vizuál a dizajn," vysvetľuje zmeny riaditeľ TV LUX Ján Buc a dodáva: "Osobne sa mi veľmi páči, ako sa to zvládlo. Verím, že naše vysielanie to osvieži a zmena bude pozitívne prijatá aj našimi divákmi."

Významným posunom je aj prechod na vysielanie v širokouhlom formáte 16:9. Konateľ Televízie LUX Tomáš Straka hovorí o ďalších rozvojových zámeroch: "Po úspešnom prechode na vysielanie 16:9 sa pripravujeme aj na vysielanie niektorých kmeňových relácií v HD kvalite. Možnosť sledovať ich v HD budú mať diváci využívajúci služby väčších káblových operátorov."

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia, ktorá spustila samostatné vysielanie 4. mája 2008 prostredníctvom satelitu a káblovej televízie. Jej ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.
 

Moju Komunitu informovala
Ing. Eva Hrešková, PhD.
PR manažérka TV LUX

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
teším sa zo zmeny.. keďže nemám telku, verím že archív bude fungovať aspoň tak ako doposiaľ.
Odoslané 7.5.2014 23:33.