« Назад

Ako každý iný deň

Ako každý iný deň

Moje úvahy na základe príspevkov a komentárov na Mojej komunite.

 

 

V dnešný deň, tento nádherný deň, deň slávenia Božského Srdca Ježišovho,  asi aj moje srdce   zušľachtilo, alebo mám aj videnie a cítenie pretkané z Božieho slova na tento sviatok, lebo kde sa pozriem, všade vidím krásu prítomnosti Ježiša a Panny Márie, kde sa otočím, všade ma nasleduje Božie oko a keď precitnem, cítim sa ako v Božom náručí. Zobudila som sa, vstala, ako každý iný deň. Pracovala som s Bibliou ako každý iný deň. Začítala som sa do príspevkov svojich priateľov na Mojej Komunite, ako každý iný deň,  a predsa sa niečo výnimočné stalo. Našla som tu príspevky, ktoré hovorili o mne, o mojich radostiach, o láske, ktorou som milovaná, že nie som stratená v mori polemík, súperenia kto z koho; posudzovania, kto ako, aký. Poznala som, že nie som bodka v strede diania, ale milovaná takou rovnakou láskou, ako ja milujem každého. No nie je to zázrak? 

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Dnes už je deň, kedy si pripomíname Nepoškvrnené srdce Panny Márie. Deň, kedy si pripomíname základné pravdy, ktorých sa Mária držala: "Boh miluje a ja chcem Boha milovať viac".
Отправлено в 16.06.12 12:22.
Milá Anička, teším sa z Tvojho nadšenia a lásky, ktorá tu bola predostrená pred Teba a ktorú tak bytostne cítiš. Ďakujem Ti, že tú lásku nielen prijímaš, ale bohato ju rozdávaš aj nám cez svoje príspevky a komentáre.

Božské Srdce Ježišovo a Nepoškvrnené Srdce Panny Márie, Dve milujúce Srdcia, ďakujeme vám za vašu lásku, ktorou nás denne zahŕňate...
Отправлено в 16.06.12 17:13.
Evička, tvoje slová sú balzamom. Ďakujem Pánu Bohu za teba.
Отправлено в 16.06.12 18:54 в ответ на Eva Vráblová.