« Späť

Košická afterparty

Tak toto je ozaj dobré, článok, ktorý napísala pani Oľga Pietruchová pod svojim pseudonymom Anna Göldi, na ešte "lepšom" serveri Jetotak. Napchajme sa Bruselu do anusu všetci, a zakážme Cirkev. No asi tak by si to pani želala.

Tak fajn. Ak mal niekto pochybnosť o organizačno-technických schopnostiach slovenského katolíckeho kléru a jeho satelitných protiaborčných rádobyapoštolov, po víkende ho skutočnosť musela presvedčiť. Prenajať si päťsto autobusov a pár nediskriminujúcich vlakov a pozvážať nimi poslušné ovečky z celej véštvorky, prijímať hlásenia o registrácii povinne dobrovoľnej účasti zo všetkých fár na Slovensku, viesť prezenčné listiny na instantné spasenie vo forme odpustkov za výpredajové ceny, zabezpečiť a popísať pol kilometra dlhý zdrap papiera, kreatívne vytvoriť a natlačiť transparenty vyjadrujúce jednotný „slobodný názor“ všetkých zúčastnených... nuž, klobúk dole. Zvládli to na jednotku.

 

Národná púť bigotnosti sa skutočne vydarila. Nečudo. Mali na to peniaze. Aj tie naše. Tie, ktorými štát každoročne podporuje zo štátneho rozpočtu cirkvi a jej charitatívne organizácie. Vrátane daní žien a všetkých tých, ktorí s jej agendou nesúhlasia. Len tohto roku je to 37 miliónov. EUR, nie korún. Kdeže zostali volania po odluke cirkvi od štátu z celebrovanej Sviečkovej? Vitajte v sekulárnej demokracii karpatsko-ľudáckeho typu.

Otázka dňa znie, čo teraz? Čo s manifestom za „ukončenie zločinov na nevinných nenarodených deťoch a násilia páchaného na ženách v mene „možnosti voľby“? S malou ale dôraznou vyhrážkou na konci, že to „nie je jednorazovým počinom, ale pevným rozhodnutím vytrvať v úsilí, aby sme spoločne dosiahli tieto ciele.“ Bububu, politici! Schválili ste napriek nášmu odporu Výbor pre LGBTI ľudí, tak teraz vám to ukážeme! Len sa opovážte oháňať sa stratégiou ľudských práv! A k tomu registrovanými partnerstvami pre tých zvrhlíkov, o ktorých zvrátených sexuálnych praktikách sa nám sníva v najhorších (a najvlhších) snoch. A s finančnou odlukou cirkvi od štátu to na nás radšej ani neskúšajte. S nami, milosrdnými katolíkmi, sa zahrávať nebudete! Keď vám nestačia nenávistné hate-maily a zahltené schránky, zahltíme ulice a námestia.

Neverím, že klerikálni právnici nepoznajú ústavu a pri náhodnom závane zdravého rozumu nechápu, že prekračujú všetky medze. A neverím ani to, že nepoznajú nález ústavného súdu. Inak by ho „neoblápali“. (Ale zas im treba uznať, že v oblápaní boli cirkevníci vždy dobrí. Miništranti a kuchárky vedia svoje.) Ja im to proste neverím, aj keď sa pri zmienke o ňom tvária ako reinkarnovaný Noe pri pohľade na americkú lietadlovú loď.

Myslím si, že jednoducho klamú. Mentalis restrictio. Inak by museli ovečkám a ich pastierom otvorene povedať „velebnosti, máme problém“. Slovenská republika je totiž demokratický štát, ktorý sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo. Museli by povedať, že ústava zabezpečuje žene právo na súkromie, ktoré je na rovnakej úrovni ústavného práva ako ochrana nenarodeného života. Že tieto práva musia byť v rovnováhe a preto je jediná možnosť uzákoniť lehotu, dokedy sa žena môže slobodne rozhodnúť. Že nemožno chrániť život plodu oddelene od života ženy. Že skrátka existuje platný nález Ústavného súdu, podľa ktorého „ústavnú hodnotu nenarodeného ľudského života preto možno chrániť len do takej miery, aby táto ochrana nespôsobovala zásah do podstaty slobody ženy a jej práva na súkromie a v konečnom dôsledku neznamenala uloženie povinnosti, ktorá presahuje ústavný rámec.“

A čo teraz, ideoví potomkovia Kramera a Sprengera? Aké legislatívne kladivo na nás, čarodejnice, vytiahnete? Zmeníte ústavu? Zakotvíte právo na život každej zygoty, zrušíte právo na slobodu a súkromie (ale iba pre ženy, lebo veď muži maternicu nemajú) a namiesto sekulárneho princípu urobíte z ústavy katolícku šáriju? Zavediete ústavnú ochranu manželského zväzku muža a ženy? Vyvediete nás láskavo za ruku zo zblúdenej EÚ smerom k bratskému Rusku? Veď s diktátormi ste si vždy rozumeli lepšie ako s demokratmi.

Predseda Fóra života, ktorý sa stajluje do polohy Ježiša už nielen spôsobom zvestovania jeho „pravdy“, ale aj výzorom, má v tom jasno. A čo vy, zvyšok osadenstva? Do akého stupňa ochrany tradičnej rodiny ste ochotní ísť, ženy a muži z košického námestia?

No tak, buďme trochu konzekventní... veď ide o život! O kresťanské hodnoty! A tradičnú rodinu treba chrániť, za každú cenu. Za každú? Okej. Tak poďme na to a v prvom rade zakážme rozvody. Tie ohrozujú tradičnú rodinu oveľa viac ako všetky tie teplé dúhové prajdy a genderové ideológie. Počúvnime konečne bibliu, veď je to slovo Božie. Kameňujme za neveru! Samozrejme, iba ženy. Našťastie, kameňov sa u nás povaľuje viac než hriešnic. Zatvorme supermarkety v nedeľu a s nimi aj všetky krčmy po dedinách, nech sa otcovia tradičných rodín venujú plneniu tradičných manželských povinností namiesto tradičného chlastu. Zakážme antikoncepciu, ani jedno vajíčko nazmar! Zaveďme povinné denníky manželského obcovania, zásadne len v čase ovulácie. A prosím, so všetkými podrobnosťami a polohami, aby pán farár mohli posúdiť, či pokus o splodenie nového života bol dostatočne dôstojný a prevedený vo všetkej počestnosti v súlade so všetkými tými encyklikami a metodickými usmerneniam pre pravých katolíckych manželov. Trestajme masturbáciu ako pokus o vlastizradu. Zakážme bulvár so všetkými tými nahotinkami, aby ich nedajbože neuzreli deti. Tie by boli z pohľadu na holý prsník určite zdevastované, kým obrázky a videá potratených krvavých plodov si vychutnajú ako interaktívnu formu preventívnej výchovy v duchu kresťanskej lásky k blížnemu.

A poďme ďalej... Každá tradičná rodina z košického námestia - šup, šup do detského domova vziať si domov aspoň jedno (už narodené) rómske dieťa. A obývačku vyprázdniť, tam sa nasťahuje nechtiac otehotnená tínežerka, ktorej ste zakázali sexuálnu výchovu. Keď už budete zariaďovať ten útulok pre tehotné ženy, dokúpte ešte postieľky pre pár detí. Detí tých matiek, ktorá ste posadili do chládku. Za vraždu. Pretože ich muži nechali v štichu. Pretože si netrúfli z pár eur vychovávať ďalšie dieťa. Pretože im šéf pohrozil výpoveďou, keď si vezmú čo len óčéerku. A tak tie suky vraždili a teraz zaslúžene pykajú. Ale dietky sú nevinné, o tie sa treba postarať. Tak, tak... Odtrhnúť si rezeň od vlastných úst a dať druhým. Veď vám ide o hodnoty, o život, a nie o materiálne statky a mamon.

Prosím? Že o čom to točím? Veď váš manifest od vás toto žiada! Veď za toto ste pochodovali!

Tak čo? Ideme na to?

Že takto ste to nemysleli? Že ste tam šli, lebo pán farár povedali, že treba, že aj odpustky budú lacnejšie a je to za dobrú vec, za rodinu.... a že tá mladšia sestra, ktorá bola na UPT v inom meste, aby sa to v dedine nik nevedel, tá je tiež za rodinu, len Fero ju nabúchal a nechal a tak nemohla inak. Lebo veď ona len využila tú onú... tú „možnosť voľby“. Veď všetci sme ľudia, no nie? Aj tá susedina dcéra, čo ju pán farár tak rád mal... a teraz už nemá. Nemá nič. Ani pána farára, ani dieťa. Zariadilo sa to. Potichu. A teraz je už po, vyspovedané, odpustok zaplatený, tak viac už možnosť voľby netreba. Nateraz. A keby bolo, tak toť v Čechách to urobia, aspoň sa o tom nik nedozvie.

Takže bolo treba prísť. Inak to nešlo. Veď aj bus pristavili... a ani do kopca netreba šľapať ako na iných púťach. Aj zastávku v Lidli na spiatočnej ceste sľúbili. Majú práve lacné citróny.

A ani policajtov neboli treba, veď žiadni extrémisti vás neohrozovali. Samozrejme, že nie, keď s vami pochodovali. Ako o život. S dvojkrížom a „najlepším prezidentom“, čo poslal sedemdesiat tisíc Židov do plynu. Narodených už netreba chrániť. A Židov už vôbec nie. Pravoverní Slováci už vtedy vedeli, ako sa zbaviť „svojho večného nepriateľa“. Tak len do toho! Na stráž!

Všetci tí dobrí, čo sú za život, tí teda do Košíc prišli. Aj tie nevinné dietky, čo oblápali ústavný súd. Aj tie, o ktorých sa učiteľka vyjadrila „dve moje bývalé žiačky, ktoré od 15-tich je*ali prvú ligu, interupcie mali za antikoncepciu, dnes majú deti a bohovo sa anganžujú, ani nevedia za čo.“ Prišli, podržali transparenty a zapózovali fotografom. Lebo veď pózovať a podržať, to im ide dobre. Viac v Košiciach nebolo treba.

Nuž, jedno treba našej katolíckej cirkvi nechať. V zahmlievaní problémov a vytváraní zástupnej agendy sú naozaj majstri. Po mesiacoch Bezákovského škvarenia sa vo vlastnej šťave, po novinových titulkách venujúcich sa finančným machináciám ex-arcibiskupa Sokola, Vatikánskej banky a jej spolupráce s mafiou, po špekuláciách o príčinách odstúpenia pápeža, po škandáloch so sexuálnym zneužívaním detí po celom svete, po tom všetkom povstal slovenský klérus ako povestný fénix z popola, aby nám ústami pánov tvorstva zvestoval ich názor na ženy. Áno, na tie suky, čo vraždia nevinné deti. A to nielen umelými potratmi.

Antikoncepcia: Sex za cenu vraždy.

Počuli sme slovo pánovo.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatlieskajme pani Oľge Pietruchovej, ktorá musí písať ešte pod pseudonymom takto inteligentne. Myslím si, že tento článok o nej samej dosť veľa vypovedá. Je mi ľúto, že sa musí takto sama ponižovať.
Odoslané 30.9.2013 23:49.
Nečudujem sa, že vystupuje pod pseudonymom, aj ja by som sa hanbila za také názory...
Odoslané 1.10.2013 19:32.
Odoslané 1.10.2013 22:47 ako reakcia na Eva Vráblová.
tej pani by som odkázala,že to,čo pre nás podstúpil Ježiš,by mala prispievať každý rok niekoľko milionov eur,aj tak by to nedosiahlo cenu,ktorá bola vyliatá za naše spasenie.Zahltíme ulice a námestia? :-) pani sa bojí a má asi vnútorný boj v sebe.Láska k Bohu to vám je silný cit. Zatiaľ ho zvláda potláčať.Inak si neviem predstaviť ten strach s toho,že veriaci šli do ulíc.Ved ju nikto netlačí.Takýto názor majú väčšinou ľudia,ktorý majú výčitky a bolestí ak mali počaté bábo a dali ho preč,no nehovorím konkrétne o nej,aby som neublížila,ale všeobecne.Jednoducho,nech jej Boh odpustí za tieto myšlienky.Koniec koncov,ktovie čo ju viedlo k takýmto myšlienkam.Vyjadriť sa právo má,názor jej nikto neberie,ale máme aj my právo reagovať :-) ...
Odoslané 1.10.2013 23:37 ako reakcia na Miroslav Čonka.
Marcela, táto pani je teraz dosť známa, a zastáva veľa vecí, ktoré sú proti Bohu a sama je proti Cirkvi.
Odoslané 2.10.2013 0:16 ako reakcia na Marcela Jurigová.
Napíšem tu taký citát: Vidím, že všetci, ktorí sú za potraty, tak sa narodili. Všimli ste si niektorí v TV, ako začala mediálna masáž ohľadom juvenilnej justície? Samé zneužívanie mladistvých, mladí volajú na sociálku a neviem čo. Stačí si na chvíľu zapnúť večer Televízne noviny.
Odoslané 2.10.2013 0:18.
Aha,to som nevedela.V živote býva tak,že raz sa v jej živote niečo stane nejaká udalosť a sama bude prosiť Boha o odpustenie.Otázka času.
Odoslané 2.10.2013 0:21 ako reakcia na Miroslav Čonka.
Jeden duchovný pastor povedal, že sa teraz modlí za jednu veľmi známu speváčku (vo svetovom rebríčku hodotenia), ... môžeme si myslieť, komu slúži tá speváčka... páčila sa mi tá myšlienka, že duchovnému nie je jedno ani táto "duša"... vzal si na starosť "ťažkú úlohu"... ona skutočne vystrája nenormálne kúsky... myslím, že keby sme sa skutočne modlili aj za také "pietruchové", diali by sa zázraky...
Odoslané 3.10.2013 2:44.
Ten Richard Vašečka sa mi páči čím ďalej tým viac emoticon

http://www.hlavnespravy.sk/r-vasecka-olga-pietruchova-svojou-zaujatostou-ukazala­-ze-nepatri-na-post/151917/
Odoslané 3.10.2013 18:27.
Ale Evka, no však Richter s ňou ťahá za jeden koniec. Ako by som tak povedal pekne hovorovo, dostali dobrý bakšiš za to, aby to tu šírili, pretlačovali. Nuž a ako napísala Mária, tak to by bolo fajn. Žehnajme, modlime sa za ňu, veď ju to hádam ešte viac nahnevá, že katolíci, ktorými nadovšetko opovrhuje, sa za ňu modlia a žehnajú jej. emoticon
Odoslané 3.10.2013 18:34 ako reakcia na Eva Vráblová.
Keďže som istý čas strávil v dominikánskom kostole, vypočul som si veľa dominikánskych kázní, na jednu z nich som si spomenul, ako raz pápež týmto mníchom zakázal kázať. To bol strašný trest, nakoľko je táto rehoľa, rehoľou kazateľov. Všetci bratia sa modlili k Panne Márii za tohto pápeža, aby sa to zmenilo. Ale on svoj názor zmeniť nechcel a napokon krátko na to zomrel, ako sa bratia tak usilovne modlili. Nastúpil nový pápež a ten im to samozrejme že dovolil. emoticon Sila modlitby býva silná.
Odoslané 3.10.2013 18:39.
Samozrejme, sila modlitby má veľkú moc. Najväčšiu.
Odoslané 3.10.2013 18:45 ako reakcia na Miroslav Čonka.