« Späť

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO DANÉ PANNOU MÁRIOU LELLOVI, 7. MAREC 2020

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO DANÉ PANNOU MÁRIOU LELLOVI, 7. MAREC 2020

A Vám, ktorí ste mojími apoštolmi: ja na Vás prenesiem všetku materskú lásku, ktorú mám pre každého z Vás! ...pozývam Vás žiť všetky posolstvá, ktoré sú Vám darované, aby, vašim prostredníctvom, ostatní mohli poznať moju lásku!

Moje drahé deti, aj dnes, prichádzam medzi Vás, aby som Vám pomohla pochopiť divy, ktoré Nebo chce darovať každému z Vás.

Môj Syn Vám darúva milosť, že mojím prostredníctvom môžte počúvať Jeho Slovo, ktoré je vašou každodennou potravou.

Detičky moje, je potrebné sa modliť, aby vo Vás zažiarilo Svetlo Jeho Lásky. Ó!! deti moje drahé, keby ste len dokázali pochopiť, ako veľmi Vás On miluje; nikdy by ste sa neprestali modliť!

Mnohí z Vás, detičky moje, nemajú každodennú modlitbu, a nedokážu počuť Jeho hlas! Prostredníctvom modlitby, sa naučíte odpúšťať, čo dnes nieste schopní urobiť, a, vo Vašom srdci zostáva uložené to zlo, ktoré Vám nedovoľuje byť slobodní.

On Vám dal prikázanie “Milujte sa navzájom”, lebo v láske budete plniť Jeho prikázania.

Prostredníctvom môjho príchodu medzi Vás, ja spolu s Vami, na tomto mieste, bude oáza pokoja; a Vám, detičky moje, čo už dlho žijete túto milosť: pozývam Vás žiť všetky posolstvá, ktoré sú Vám darované, aby, vašim prostredníctvom, ostatní mohli poznať moju lásku!

Preto hovorím, že potrebujem každého z Vás, aby, s Vašim Áno, sa mohli uskutočniť plány, ktoré Vám chce Boh odhaliť.

Avšak, hovorím každému z Vás: modlite sa, modlite sa, aby ste sa mohli zamilovať do tohto diela Neba! Každý z Vás je povolaný žiť pre Nebo! Vychutnajte a presvedčte sa, aká veľká je Jeho Láska!

Hovorím Vám, ktorí ste nastúpili na chodník svätej cesty: buďte vytrvalí v modlitbe, aby ste, s Vašimi večeradlami, mohli utešovať veľa duší, ktoré majú srdce zmätené a, ktoré nepoznajú Lásku Boha!

Vedzte, že zakaždým, keď sa stretávate chváliť a žehnať Otca, Nebo sa otvára, aby štedro rozdávalo veľa milostí! Detičky moje, ďakujem Vám, že žijete pre záležitosti Neba!

A Vám, ktorí ste mojími apoštolmi: ja na Vás prenesiem všetku materskú lásku, ktorú mám pre každého z Vás! Modlite sa modlite sa modlite sa! Ďakujem Vám, že odpovedáte na moje volanie!

Zveril som všetkých.

https://www.incamminoconmaria.it/2020/03/07/posolstvo-pre-ludstvo-dane-pannou-mariou-lellovi-7-marec-2020/?lang=sk

https://www.incamminoconmaria.it/2020/03/07/posolstvo-pre-ludstvo-dane-pannou-mariou-lellovi-7-marec-2020/?lang=sk