blog - shqip

« Späť

Publicitet: Shkolla e shën Jozefit punëtor

Falenderojmë Zotin për këtë dhuratë. prej vitit shkollor 2012/2013 bëjmë një hap përpara. Qendra profesionale e shën Jozefit bëhet shkollë. Në emër të kësaj shkolle jopublike ofroj disa informacione sidomos për nxënës të klasës 9, por jo vetëm për ata. Regjistrime bëhen deri në moshën 17 vjeçe...

 Me një përvoje 8 vjeçare si qendër profesionale ne Mirditë vjen këtë vit si një shkollë bashkëkohore e arsimit prefesional, e liçensuar nga Ministra e arsimit, me 6 dege të reja….

Shkolla jonë ju ofron:


• INFRASTRUKTURE   BASHKEKOHORE
• LABORATORE  MODERNE
• STAF  I  PERZGJEDHUR
• PERVOJE ITALIANE
• PAGESE MINIMALE
• KONVIKT (për djem)
• MUNDESI VAZHDIMI TE SHKOLLES NE ITALI PER NXENESIT E DALLUAR
 

Dega të shkollës:
 
DEGA ELEKTROTEKNIK
 
HOTELERI TURIZEM
 
SHERBIME MJETE TRANSPORTI
 
SHERBIME SOCIALE DHE SHENDETESORE
 
INSTALUES I SISTEMEVE HIDRAULIKE
 
TEKNOLOGJI INFORMIMI DHE KOMUNIKIMI
 
Kontakte:
 
Etërit Somaskë Shkolla Profesionale “Shën Jozefi Punëtor”
Atë Michele Leovino, Drejtor
Adresa:  Rr..Sh. Vincenc de Paoli ,Nr.1 , Rreshen-Mirditë-Albania    
 tel./fax.  021623387, cel.0692736361