« Späť

Sviatok našej patrónky sv. Alžbety a množstvo ďalšieho - Farské oznamy.

Farské oznamy
33. nedeľa v cezročnom období
od 17. 11. 2014 do 23. 11. 2014
V dnešnú nedeľu, v pondelok na sviatok sv. Alžbety a na nastávajúcu nedeľu Krista Kráľa môžeme v našom kostole získať úplné odpustky. Dnes a zajtra je predpísaným úkonom návšteva kostola spojená s modlitbou a na nastávajúcu nedeľu je to účasť na verejnom recitovaní modlitby Ježišu, Vykupiteľ ľudského pokolenia. Okrem toho treba splniť všeobecné podmienky.
 
V stredu, 19. novembra, bude večerná sv. omša o 18:00 hod. v maďarskom jazyku, nakoľko tento deň je pre maďarskú komunitu veriacich žijúcich v Bratislave a okolí liturgickým dňom oslavy sviatku sv. Alžbety Uhorskej.
 
Na prelome rokov 2014-2015 bude v Prahe veľké európske stretnutie mladých, ktoré organizuje komunita bratov z Taizé. Pozývajú mladých ľudí do 35 rokov prežiť stretnutie v modlitbe a v spoločenstve. Prihlásiť sa je potrebné do 1. decembra. Bližšie informácie nájdete na internete.
 
Do pozornosti kresťanských podnikateľov dávame konferenciu, ktorá sa1. decembra uskutoční v Bratislave. Jej témou sú hodnoty v podnikaní. Pozvanie na konferenciu prijal aj kardinál Peter Turkson. Bližšie informácie o tomto podujatí nájdete na výveske.
 
Od 17. do 23. novembra bude na Slovensku prebiehať Týždeň Cirkvi pre mládež. Pri tejto príležitosti pozývame mladých na podujatia. Informácie sú na výveske.
 
V pondelok, 17. novembra, bude zatvorená farská kancelária.