« Späť

Začne sa mariánsky mesiac máj - Farské oznamy.

Prvý piatok, Loretánske litánie v mesiaci máj, príležitostná poštová pečiatka, sv. omša k 6. výročiu televízie LUX... Prečítajte si farské oznamy na tento týždeň.

Farské oznamy

2. veľkonočná nedeľa
od 28. 4. 2014 do 4. 5. 2014
V tomto týždni máme prvý piatok v novom mesiaci. Po sv. omši bude krátka adorácia. Na prvú nedeľu v mesiaci bude adorácia od 17:00 hod. do večernej sv. omši.
 
V tomto týždni začíname mariánsky mesiac máj. Loretánske litánie sa budeme modlievať v pracovné dni na začiatku večernej sv. omši.
 
V pondelok 28. apríla 2014 sa na pošte Bratislava 1 bude používať príležitostná poštová pečiatka k svätorečeniu pápeža Jána Pavla II. Záujemcovia si môžu v tento deň i počas nasledujúcich siedmich dní dať opečiatkovať svoje poštové zásielky.
 
V nedeľu 4. mája bude otec arcibiskup Mons. Stanislav Zvolenský sláviť sv. omšu v Katedrále sv. Martina o 10.30 hod. pri príležitosti 6. výročia vzniku katolíckej Televízie LUX. Srdečne pozývame najmä všetkých priaznivcov Televízie LUX ďakovať a prosiť za toto dielo.

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Komunita Emanuel nás všetkých pozýva na prvo-štvrtkovú adoráciu do Kostola sv. Ladislava (oproti Tescu - My). Sviatosť Oltárna sa vyloží hneď po svätej omši a adorovať budeme do 19.00 hod.
Odoslané 28.4.2014 23:44.