« Späť

Sviečka za nenarodené deti

Sviečka za nenarodené deti

Fórum života rozbieha už po štrnásty raz kampaň "Sviečka za nenarodené deti", ktorá sa každoročne koná s podporou a požehnaním slovenských biskupov. Hlavnou myšlienkou kampane je spomenúť si v období Spomienky všetkých verných zosnulých aj na nenarodené deti, ktoré zomreli pri umelom alebo spontánnom potrate, a ktoré môžeme s prosbami zveriť do milosrdného Božieho srdca.

V priebehu októbra a špeciálne 2. novembra si akciami, spoločnými  a osobnými modlitbami pripomenieme osudy detí, ktoré zomreli pri spontánnom alebo umelom potrate. Svojou modlitbou si tiež chceme spomenúť na tých, ktorí sú zranení skúsenosťou potratu.

Ako sa môžeš zapojiť aj ty?

Zapálením si sviečky a modlitbou 2. novembra za nenarodené deti, zranených potratom a za tých, ktorí sa rozhodujú.... Viac informácií môžeš získať na na telefónnom čísle 0910 842 457, alebo na adrese: martin@forumzivota.sk.

Môžeš sa zapojiť aj aktívnou dobrovoľnou pomocou na podporu tejto kampane. Viac informácií nájdeš na web stránke Fóra života, alebo priamo vyplnením dotazníka  Sviečka za nenarodené deti 2016- Zapoj sa!

Tiež je možné projekt  od 1.10.2016 do 31.12.2016 podporiť prostredníctvom tzv. DMS - špeciálnou darcovskou SMS. Stačí poslať správu s textom DMS SVIECKA (DMS medzera SVIECKA) na číslo 877. Táto správa je spoplatnená sumou 2 €, z toho 96% sumy (1.92 €) ide na podporu našej kampane a tak veľmi potrebných projektov na ochranu života a rodiny.

Ďalej