Sviečka za nenarodené deti

Fórum života rozbieha už po štrnásty raz kampaň " Sviečka za nenarodené deti ", ktorá sa každoročne koná s podporou a požehnaním slovenských biskupov. Hlavnou myšlienkou kampane je spomenúť si v období Spomienky všetkých verných zosnulých aj na nenarodené deti, ktoré zomreli pri umelom alebo spontánnom potrate, a ktoré môžeme s prosbami zveriť do milosrdného Božieho srdca. V priebehu...
Čítaj ďalej o Sviečka za nenarodené deti »

Deň počatého dieťaťa 2016: 770 dobrovoľníkov, 370 miest na Slovensku a 5500 blahoželaní k počatinám

370 miest po celom Slovensku, 770 zapojených dobrovoľníkov a tisíce oslovených oslavou „počatín“ – to sú čísla, ktoré sa týkajú tohtoročnej kampane 25. marec – Deň počatého dieťaťa. Projekt zorganizovalo Fórum života o. z. s partnermi. Tento ročník sa niesol v duchu oslovenia „Všetko najlepšie k tvojim POČATINÁM!“ a cieľovou skupinou boli predovšetkým mladí ľudia.
Čítaj ďalej o Deň počatého dieťaťa 2016: 770 dobrovoľníkov, 370 miest na Slovensku a 5500 blahoželaní k počatinám »

Deň počatého dieťaťa alebo Aby bolo ako v nebi, tak i na zemi

S príchodom jari zrazu človek vďaka tenšiemu oblečeniu zistí, koľko je okolo neho budúcich (vlastne už súčasných) mamičiek. Pamätám si na jednu jar spred pár rokov, kedy som si túto vec uvedomila asi prvýkrát. Počas toho, ako som denne prechádzala centrom Ružomberka, som s úsmevom na perách v duchu počítala mamičky s bruškom. Až po pár dňoch mi to došlo. A úsmev mi trošku zmrzol.
Čítaj ďalej o Deň počatého dieťaťa alebo Aby bolo ako v nebi, tak i na zemi »

Budeme na Campfeste – príďte nás navštíviť! :)

Aj tento rok sa Fórum života so svojím informačným stánkom zúčastňuje viacerých letných festivalov. Najbližšie sa chystáme na Campest a pripravili sme pre vás veľa zaujímavých tém a informačných materiálov. Medzi čitateľmi tohto portálu sú aj mnohí naši podporovatelia a priaznivci, a tak sa tešíme, že sa tam s mnohými z vás stretneme aj osobne:)
Čítaj ďalej o Budeme na Campfeste – príďte nás navštíviť! :) »

Zapojte sa do petície: Hromadné pripomienky k Celoštátnej stratégii ľudských ochrane a podpory ľudských práv

Drahí priatelia, dávame do pozornosti možnosť podporiť zásadné pripomienky Fóra života o.z. k návrhu Celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv. Ak sa s nimi stotožňujete, budeme radi, ak ich podporíte svojím podpisom. Pre vysvetlenie: Každá organizácia dáva pripomienky sama za seba, aby bol tlak na kompetentných väčší, preto je dôležité podporiť pripomienky každej jednej...
Čítaj ďalej o Zapojte sa do petície: Hromadné pripomienky k Celoštátnej stratégii ľudských ochrane a podpory ľudských práv »

Prečo je potrebné podpísať petície proti Celoštátnej stratégii ochrany a podpory ľudských práv v SR?

Text Stratégie zožal ešte vlani veľké množstvo kritiky - ide totiž o ideologický, nevyvážený dokument, ktorý jednostranne bráni práva sexuálnych menšín či právo na potrat, no právo na život či na slobodu vychovávať deti podľa presvedčenia rodičov sa doňho nedostali. Hoci text Stratégie sa mal počas posledných mesiacoch prerobiť aj za účasti zástupcov kresťanských organizácií, v skutočnosti sa to neudialo. Teraz však máme ako kresťania naposledy šancu niečo na ňom zmeniť. Mnohí sme nedávno podpisovali petície proti správam ako Estrela či Lunaček - a teraz sa niečo podobné deje na Slovensku.
Čítaj ďalej o Prečo je potrebné podpísať petície proti Celoštátnej stratégii ochrany a podpory ľudských práv v SR? »
Ukazujem 7 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 1