Blog

« Späť

Čo Boh na mne miluje?

Čo Boh na mne miluje?

Prekvapivo - mňa samu.

Boh ma miluje takú, aká som, nie takú aká by som chcela byť, alebo aká som bola.

Boh nemiluje predstavu o mne. 

Ani tú, ktorú by mohol o mne mať on sám, ani tú, ktorú mám o sebe ja. A už vôbec nie tú, ktorú o mne majú iní. Boh miluje mňa. On miluje teba!

Ďakujem všetkým, ktorí ma v posledných dňoch pobavili svojimi predstavami o tom, kým a aká som. Chcem byť tým, kým som pred Bohom, A nič viac. Nič menej.

 

obrázok: http://inspirationaldaily.files.wordpress.com/2012/02/love-inspirational-daily.jpg

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
...práve to je ten paradox, že Boh o nás všetko vie a napriek tomu nás miluje.
My o sebe navzájom vieme len maličké zlomky, a nechápeme , že tá mozaika môže vyzerať celkom inak, než si my myslíme že vyzerá, napriek tomu sa vieme montovať do iných a moralizovať, akí by mali byť a pritom...zabúdame na jediné - milovať.
Kritizovať - hlava nehlava, to nám ide.
Skúsme začať milovať - hlava nehlava.
...teda hlavne nehlava.
Odoslané 7.3.2012 2:06.
Veľmi sa mi páči to prirovnanie k tej mozaike. Áno boh o nás vie všetko, aj napriek tomu nám dáva čas, šancu v našom živote formovať ten drobnučký kamienok v jeho mozaike, aby ten náš kamienok/život/ presne zapadol do obrazu podľa jeho predstavy. Je len na nás či sa dáme formovať, tvarovať,obrusovať a položiť presne tak, aby sme vytvorili krásny obraz už tu na zemi. Zložiť obraz z mozaiky je úžasná vec ak je hotová. Vyžaduje si mnoho trpezlivosti, lásky a vytrvalosti......
Odoslané 7.3.2012 23:24 ako reakcia na Otília Ferenčíková.