« Späť

Novinky z godzone projektu 2


Nahrávanie Live CD

: V Piatok- 28.9 sme sa s viacerými z Vás stretli na Live nahrávaní nového CD skupiny Espé – Nová Vášeň, v misijnom dome v Banskej Bystrici, kde sme zažili nádherný a mocný čas uctievania. Tým z Vás, ktorý ste sa nemohli zúčastniť chceme aspoň takto priblížiť ako to vyzeralo. Veľmi sa tešíme z toho, že to nebolo len nejaké nahrávanie CD, ale, že to bola naozajstná chvála Božích detí, ktoré milujú svojho Kráľa. Bolo to nádherné! Cd Nová Vášeň uzrie svetlo sveta do konca roka!


A je to tu!!!

Pred nedávnom sme dostali slovo o tom, že budeme rásť! Veľmi nás to potešilo, no zároveň sme mali aj obavy z toho ako to zvládneme. Boh sa však postaral, podarilo sa nám prenajať dom na Sliači, kde budeme mať svoju kanceláriu, ktorá bude len o málinko drahšia ako tá pred tým. V tomto dome okrem iného budú bývať dve dievčatá s tímu Godzone. Ponúkame Ti exkluzívne zábery, ktoré ešte nikto nevidel, aby si  sa mohol tešiť spolu s nami z tohto úžasného svedectva, ktoré nám Boh dal!!! Môžeš sa aj smiať nad tým ako sme to všetko sťahovali! Posúď Sám, nie zlé, však?
 

Aj keď v poslednej dobe sme mali dosť rušno, v kancelárii sa nonstop stále pracuje na príprave blížiaceho sa turné. Momentálne rozposielame propagačné materiály :)


Naši chlapci sa stále zaoberajú projekciou, na ktorú sa môžete tešiť práve na turné!
 

Tak čauko, postupne tu budú pribúdať ďalšie veci a príspevky , aby si tak mohol byť nielen súčasťou Generácie ktorej ide o Božie kráľovstvo ale aj zdieľať novinky spolu s nami. Chceme byť s Tebou v st‡lom spojen’!