« Späť

Nová kancelária, nová vôňa, nové nasadenie

Nová kancelária, nová vôňa, nové nasadenie!

možno dôvod prečo čítaš tento blog je aj ten že ťa zaujal názov. A možno si hovoríš, že tak toto je teda riadne od veci! Napríklad nová vôňa!  Ale hneď ti to vysvetlím!
Stará kancelária sa totižto nachádzala pri družstve, kde sídlila aj kompostáreň a to asi hovorí za všetko :) Ale neboj sa, bolo nám tam celkom fajn! A niekedy si aj pospomíname. Teraz však sídlime v domčeku, v ktorom si môžeme otvoriť aj okná bez akejkoľvek ujmy. Preto nová vôňa. Ách je to nádherné! Pre tých čo menej radi čítajú omáčky tak pár snímkov, z toho ako to u nás vyzerá v momentálnom stave ale aj o tom ako sme si to všetko zariadili, si pozri tamtaramtá.....tu!


 


Máme veľkú radosť z toho, že máme tento nový priestor. Niekedy mám pocit, že nám to tu aj akosi lepšie myslí. V pondelok pri rannej modlitbe sme si uvedomili, že sme tu ešte len dva týždne a boli sme v úžase z toho koľko veľa vecí sa udialo za v podstate tak krátky čas.
Aj práve v tejto chvíli sme zažratí do práce! Každý v našom kanclíku maká naplno a robí čo môže.
(Aj keď nieže by sme v tom starom makali o niečo menej, pravda!)

Julo nieje seriózny superman a my nie sme....doplň si sám!

Volám sa Nika a som nová dobrovolníčka v Godzone. Chcela by som ti trochu odkryť kúsok môjho príbehu o tom ako som sa dostala do Godzone. Na to, ale potrebuješ poznať môj názor na tento projekt ešte predtým ako som sa doň vôbec dostala.

Skôr než som sem prišla, bol môj pohľad na Godzone taký obdivujúci. Títo ľudia boli pre mňa niečím skôr viac menej nedosiahnuteľným. Aj keď v podstate nechtiac, tak niekedy v podvedomí som ich vnímala tak, že:“ Váááu, ich tak raz stretnúť, to by bolo!“ Pritom som ich niektorých celkom dobre poznala. No tento pohľad bolo niečo čo vytvorilo moje podvedomie.

Prepokladám, že to pramenilo aj z toho, že som ich viac menej vnímala z podií, a to môže vytvoriť taký dojem, že niesme na jednej a tej istej úrovni. Ako ale došlo u mňa k rozhodnutiu prísť práve do Godzone? Sleduj!

Pred nedávnom ma nezobrali na školu, na ktorú som veľmi chcela ísť. Ale zato zobrali ma na takú, ktorú som nechcela ani vidieť. To znamenalo, že som nevedela čo budem robiť najbližší rok môjho života. Po pár mesačných modlitbách (za to kde mám stráviť najbližší rok) ku mne Boh prehovoril veľmi jednoducho, že mám ísť za Julom Slovákom (ktorý vo mne už aj tak evokoval stelesnenú serióznosť), a opýtať sa ho či nemôžem začať fungovať v projekte godzone. Podmienkou však bolo, že dobrovoľne.

Tu to začalo ešte len byť celkom vtipné! Neberte to tak, že to bola hotová vec. Chápeš - Boh povedal a koniec. Bolo to ale pár hodín rozhodovania sa, a rozlišovania, či to nieje len chvíľková haluška alebo kto a čo vlastne to je. Prirodzene (aj tým, že som žena) som sa veľmi bála odmietnutia. Predstavovala som si všetky možné situácie ako ma odmietnu, a s pokojným výrazom a krásnym úsmevom mi povedia, že: “Nika vieš nikoho zatiaľ nepotrebujeme ale díki, skús to nabudúce“.

No ale nevyskúšaš - neuvidíš. Tak teda som šla a neviem odkiaľ som nabrala odvahu. Vlastne aj viem, veď práve Boh je ten čo dáva odvahu! Yeah! Človeče ale čo sa dialo potom! Reakcia, ktorá nasledovala bola...vlastne ani to neviem opísať. Zrazu mi Julo oznámil, že mali slovo o tom, že budú rásť. A tak som prišla práve vhod. A teraz, keď som v Godzone kancelárii každý deň, tak to vidím trochu inak. Zrazu som súčasťou celého tohto Božieho diela, zrazu som pochopila, že ľudia v godzone, niesu nič viac ako Ja a ako Ty! Že toto celé čo robíme nieje o pódiách, ani o pekných veciach, ktorými chceme zaujať, alebo priniesť aktivity na Slovensko, lebo sa nudíme. Všetci ktorí sú akýmkoľvek spôsobom zapojení v tomto projekte sú obyčajní normálni, nádherní ľudia, ktorí majú obyčajný život, no milujú svojho Kráľa a vedia komu uverili. A preto sú ochotní urobiť všetko preto, aby sa diala Božia vôľa a aby bola zjavená Božia moc. A ja verím, že ty tiež! Proste sme všetci súčasťou niečoho veľkého, súčasťou generácie, ktorá povstáva a ktorej hlavným cieľom je bojovať za srdce svojho kráľa. Chápeš? Sme na jednej vlne! A bez Teba by to nešlo!

Posledné dni  sa udialo:
1. Naďalej rozposielame promo balíčky, priamo k Vám domov! Ešte stále ich máme dosť, preto ak si sa ešte neprihlásil a nepožiadal o zaslanie promo balíčku a chceš nám pomôcť propagovať Turné 2012 tak neváhaj a urob tak čo najskôr!

Minulú stredu sme robili kompletnú inventúru godzone shopu, a pribudlo aj pár kúskov do novej Godzone kolekcie, čo si si už určite aj všimol! Ak nie tak nevadí!


 

Rozbehli sme Tour busy. To znamená, že ak sa turné žiaľ nekoná v tvojom meste, tak môžeš využiť práve tieto Tourbusy, ktoré budú odchádzať z okolitých miest, práve do mesta kde sa koná turné. Viac informácii sa dozvieš už onedlho!

Preto sleduj stránku godzone.sk, aby si o nič neprišiel.


Zverejnili sme PROMO 2! Keď sme už pritom,videl si ho už? Páči sa ti? Nám sa páči veľmi, a preto ak si ho ešte nevidel alebo si z neho aspoň tak nadšený ako my, tak neváhaj a kľudne si ho pusti ešte pár krát dookola :)



4.pre tých ktorí radi čítajú je tu nová tlačová správa na sme.sk, čeknúť ju môžete tu: http://bit.ly/SY38Fi

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Buďte veľmi požehnaní. Uvedomujem si, že tak perfektne zorganizované vystúpenia určite potrebujú stovky hodín mravenčej práce a modlitieb. Prosím, nenechajte sa ničím odradiť. Vďaka za oheň Evanjelia, ktorý prinášate mladej generácii, alebo skôr KIOBK emoticon
Odoslané 18.10.2012 20:02.