« Späť

newsletter 6/2013

newsletter 6/2013

Hneď na úvod: Sme nadšení z leta, ktoré je za nami. Sme nadšení z vecí čo Pán Boh robil, napríklad z Campfestu ako takého a tiež z nášho Godzone programu v Stodole. Chceme poďakovať všetkým, ktorí tam boli s nami. Je skvelé vidieť synov a dcéry jedného Otca, ktorí naňho volajú, pretože chcú vidieť ako Jeho sláva naplní zem.


To isté túžime vidieť nielen na Campfeste ale na celom Slovensku. Preto už piaty rok organizujeme Godzone tour.  Myslím, že viete, o čom hovorím a hoci ešte nemôžem prezradiť veľa, už makáme na programe. Bude to ešte lepšie ako minulý rok!



No predsa je tu niečo čo Vám prezradím. Dnes je ten deň kedy sme otvorili stránku Godzone Tour 2013. Okrem postupného zverejňovania miest na nej nájdete prvé promo balíčky a špeciálny Godzone FaceBook team. Odhalenie nechám na Vás.


Okrem tejto novinky máme kopec ďalších noviniek, aby sa aj váš školský rok začal vo veľkom štýle.  Jednou z nich sú novinky v Godzone Shope, z ktorých najhorúcejšia je asi DVD z Godzone KIOBK Tour 2012. Kedykoľvek si toto DVDčko pozriem, chytá sa nadšenie podobné tomu, ktoré bolo cítiť vo vzduchu na tour. Ak ho ešte nemáte, určite si ho kúpte.

Takisto rastie mobilná aplikácia KIOBK, kde pravidelne pribúda nový obsah, najbližšie sa môžeťe tešiť na záznam z otvoreného stretnutia „Zlomení“. V novom školskom roku sa môžete takisto tešiť na ešte lepší, ešte vtipnejší a ešte príťažlivejší GODZONE MAGAZÍN.


GODZONE MISSION už 15.septembra vyráža na najväčší výjazd vo svojej histórií na Oravu. Presnejšie do mestečka Liesk kde spolu s kapelami ESPÉ a GODKNOWS odštartujú operáciu ako v nebi tak i na zemi. Ak máš kamošov v okolí určite im daj vedieť a nenechaj si to ujsť! 


Ďalšou vecou na ktorú vás chceme upozorniť, je, že naši kamaráti s kapely Godknows finišujú prípravy nového CD, ktoré onedlho nájdete na iTunse a Godzone Shope



Okrem GodKnows vás chceme upozorniť na ešte jeden vynikajúci koncert. Som si skoro istý, že ste o tom už počuli, ale ak nie tak sledujte. Matt Redman a Martin Smith na Slovensku, 10.10. 2013 v  Športovej Hale Koniareň v Ružomberku! Lístky si môžete zakúpiť jedine cez  web na:  http://mpks.sk/wf/ Počet lístkov je limitovaný, preto by ste sa mali poponáhľať.
Program začne už o 17:00 spoločnými chválami počas ktorých nás budú viesť kapely Timothy a eSPé! Od 19:00 bude pokračovať koncert Matta Redmana a Martina Smitha v rámci ich spoločného worship tour pod názov God's Great Dance Floor 2013.




Hľadáme 5OO pravidelných podporovateľov projektu Godzone. 500 ľudí, ktorí sa rozhodnú dať 10 EUR mesačne a budovať tak spolu s nami Božie kráľovstvo na Slovensku. Bez podporovateľov by sme nemohli robiť čo robíme – tvoríte neoddeliteľnú súčasť Godzone projektu, jednoducho bez vás to nepôjde. Na našej novej stránke o podpore nájdeš veľa informácií o našej motivácii, vízii a spôsobe akým chceme rozširovať Božie kráľovstvo. Ďakujeme! No ešte než čokoľvek otvoríš, pozri si videá!



Na pravidelnú podporu sa môžeš zaregistrovať priamo tu: http://podpora.godzone.sk/form
Alebo svoju podporu môžeš poslať priamo sem:
2650080312/1100


Čokoľvek robíme, uvedomujeme si že najdôležitejšie sú vždy: Viera. Nádej. Láska. Tieto tri ostávajú. Ale najväčšia z nich je láska. Stále tá istá, dokonalá Láska. Bez ohľadu na ročné obdobie. Majte sa radi.


Za GDZN tím

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým