« Späť

nech je Boh oslávený každým slovom

Som v poslednom čase v jednom kole. Nie nemám prácu, o to viac "pracujem".

 Každý si myslí, že ak človek nemá prácu, tak nevie čo s časom.

 U mŃ je to naopak. Najviac času mám ak som zamestnaná.

 takže teraz neviem kde mi hlava stojí.

 Zaujímavé je, že každý deń narazím na niekoho komu mám príležitosť ohlasovať Evanjelium.

 Slovom, životom... tichom.

je to úžasné, ako Boh riadi môj život.

 

sa mi stalo minulý piatok, že som chcela niečo vysvetliť ozrejmiť a nedokázala som to lepšie ako cez moje staršie príspevky na MK.

...najlepšie sa evanjelizuje, štýlom?: BOh v mojom živote urobil toto, aj v tvojom robí zázraky a je ochotný robiť ich stále, len mu daj šancu apozvi ho do svojho života.

Naozaj stále sa presviedčam, aké potrebné je všetkým tým si prejsť.... lebo Boh vie na čo nám to bude dobré, že viem pochopiť človeka v hlbokej depresii, že viem čo je to starať sa o chorého na Alzhaimera, že viem čo to je potratiť túžobne očakávané dieťa, že viem aké je to očakávať postihnuté dieťa,.... že viem aké to je ak človek dostane najsilnejšie rany od tých najbližších, a že odpustiť sa dá (iba) s Božou pomocou naozaj všetko.

 

Denno denne mi Boh ukazuje ako ma miluje, a že ja nemusím byť dobrá, aby ma on požehnával, ale že to moja nedokonalá láska k nemu mi nedovoľuje robiť zlo.

 

toto sami všetko miesi hlavou, keď si pomyslím, na všetkých a na všetko-...

 

súd, viac lásky, exzamestnávateľ, viac lásky, práca, pláca, viac lásky, deti, viac lásky, manžel , viac lásky, maturita, viac lásky, pošta, odoslať, viac lásky, večera, viac lásky, nanuk, koláč upiecť, viac lásky.... vo všetkom , v každom pohybe, slove nech je oslávený Boh.

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Teší ma, že už teraz môžem poznať niekoľko svätých. A jednou z nich si aj ty emoticon Dúfam, že dakedy dáme aj osobné stretko. Bolo by fajn. Teda ak si nájdeš čas popri tom všetkom emoticon Nech ťa požehnáva Pán Otília hojne svojou milosťou a darmi Ducha Svätého!
Odoslané 22.5.2012 22:19.
A vieš čo je najväčšia sranda? že aj ty , Miroslav si svätý!!!!, každý kto číťaš tieto riadky si svätý, lebo v tebe prebýva svätý duch. ..neviete, že ste chrámom ducha svatého???
Odoslané 23.5.2012 8:30 ako reakcia na Miroslav Čonka.
Ahojte. Mňa síce všetci nemusia a trepem aj sprostosti, ale viem, že Ježiš ma miluje a ja jeho, tak nie som ešte finálny výrobok, ale potencionálny svätý!
Odoslané 23.5.2012 11:14.
hurá, veď my to máme rozkazom, : buďte dokonalí, buďte svatí
Odoslané 23.5.2012 12:06 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.
No veď kto číta Písmo, tak vie, že prví veriaci sa označovali ako svätí. A nie nadarmo sa hovorí svätá katolícka cirkev. Žijeme už teraz tu na Zemi, nie len pre budúci čas. Všetci svätí sa vyznačovali láskou k Ježišovi a Bohu a konali skutky lásky, boli verní vo všetkom. Úplne svätí budeme až v nebi, kde budeme očistení od všetkého zla a pri Bohu. Apoštol Pavol v Liste Filipanom píše: S bázňou a chvením pracujte na svojej spáse. Veď to Boh pôsobí vo vás, že aj chcete, aj konáte, čo sa jemu páči. Všetko robte bez šomrania a pochybovania. Radujem sa a radujem sa s vami všetkými. Takisto sa aj vy radujte a radujte sa so mnou!
Odoslané 23.5.2012 15:11.
čítať nestačí, treba žiť. to je ťá ťažšia polovica z tých dvoch.

uživotňovanie, je niečo!!!!
bolestivé, ale sladké pritom
Odoslané 27.5.2012 11:10 ako reakcia na Miroslav Čonka.