« Späť

čo tá Ferenčíková zase stvára, že nepíše na MK?

čo tá Ferenčíková zase stvára, že nepíše na MK?

http://www.sashe.sk/otili/journal/kupelna

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Otilka, nechce sa mi veriť tvojej šikovnosti a hlavne trpezlivosti = Božej trpezlivosti. Ja by som také čosi nedokázala. Som z toho úplne paf. Keď to bude hotové, dúfam, že pridáš fotky. Nech Pán rozmnoží tvoju nápaditosť, trpezlivosť a samozrejme, aby vystačili aj tie peniažky na toto dielo.
Odoslané 10.8.2012 5:53.
Oľga, ono je to z núdze cnosť. chichichi Boh vie, čo je pre nás najlepšie... ak by bolo peňazí, nebola by kreativita, radosť z tvorby, nevzniklo by niečo nové, nebola by som na kolenách, v chvále Boha celé tieto dni, a tak už mám spučené moje kľakátko, z nejakej penovej hmoty, ktorým si pomáham pri tvorbe mozaiky. Dúfam, že mi do konca práce vydrží. A aj kolená! chichichi.
Vďaka za podporu, Oľga.
Všimla si si, že napravo úplne je slnečnica?
Môj pracovný názov mozaiky je: Slnko Kristovej Lásky
Odoslané 10.8.2012 8:31 ako reakcia na Oľga Cárachová.
Tú slnečnicu som si všimla, úžasné, aj v kúpelni sa dá oslavovať Boh. Neviem presne kde som čítala o zachránenom narkomanovi, ktorý keď spoznal Boha urobil z kúpeľne svoj chrám, kde mal všade Pána Ježiša na obrazoch, plagátoch a tiež kríže. Vieš prečo? Lebo v tej kúpeľni robil najväčšie zlo, pichal si drogy. A preto zlo nahradil nesmiernou láskou k svojmu záchrancovi Ježišovi.
Odoslané 10.8.2012 10:39 ako reakcia na Otília Ferenčíková.
Krásne emoticon Veľmi sa mi to páči emoticon
Odoslané 10.8.2012 10:49.
Otilka, je to nádhera nádherná! Nemám slov! Klobúk dole pred Tvojou šikovnosťou.
Vynikajúca myšlienka, prekrásne dielo, výstižný popis.
Nech Ti Kristus Pán daruje svoj pokoj, aby si ho takýmito krásnymi dielami oslavovala aj naďalej! :-)
Odoslané 10.8.2012 14:24.
Tak toto je "nad môj pochop"! :o) To je úžasné!!! Oceňujem originálny nápad, krásu, ale hlavne tú božskú trpezlivosť..! Nech Pán žehná Tvoju prácu a Teba s celou rodinkou tiež!
Odoslané 10.8.2012 14:49.
Ďakujem všetkým zanechávačom písmenok pod blogom.
Odoslané 10.8.2012 15:20.
Odoslané 10.8.2012 20:09.
Zistila som jedno, že ak MK má prepájať weby, je potrebné byť trošku aj inde a prizývať cez svetské weby ľudí sem, aby, ak uznajú za vhodné, sa pridali. Boh nám dáva príležitosti na evanjelizáciu denne. A my denne môžeme aj inde prizývať k Bohu tých, čo sú vzdialení, hľadajúci, alebo ešte ani páru nemajúci, že Niečo im v živote chýba- (a tak podstatné ako je) Boh. Odtiaľ posielam ľudí tam, načerpať krásu šikovnosti, kreatívnosti našich ľudí, a tí ktorí majú záujem, sa vedia po mojich odkazoch dostať sem na MK. Tým, že do tvorby zapájam kresťanské motívy, a teraz do mozaiky votkávam modlitbu za tých, čo sa pozerajú na fotografie, a námety na obe mozaiky majú veľmi blízko k Bohu stvoriteľovi... a rozvíjam to ďalej, strom vo WC bude zasadený pri vode, spievam si : Budem ako strom, zasadený pri vode... a mojou oporou.... a paralela, strom života- hriech/ strom pri vode, živej vode, vode nášho krstu/ utopenie hriechu, odplavenie špiny, nohy na skale, na brehu rieky si môžeme sadnúť a plakať....zastaviť sa...nad stromom bude obloha blankytná.
Odoslané 14.8.2012 11:28 ako reakcia na Miroslav Čonka.