« Späť

Toto som si so záujmom, celé a poriadne preštudovala,

ocenila som mailom námahu nášho brata za zhromaždenie faktov na jedno miesto,dostala som odpoveď pána Mullera o.i. aj s prosbou o šírenie www.stránky a listu adresovanému Svätému Otcovi http://www.robertbezak.eu/ ...áno,musím s hanbou súhlasiť, ak je niečo dobré, nezvykneme písomne pochváliť, oceniť.Ale ak je niečo zlé, píšeme okamžite a vytrvale, kým sa nezjedná náprava(, aj keď naše domnienky nemusia byť správne.) Nechcem byť mlčiacou spolupáchateľkou krivdy. Nechcem hrešiť zanedbávaním dobrého. Prosím vás, ktorí osobne, pracovne, akokoľvek poznáte otca Róberta Bezáka, nemlčte. Napíšte vaše svedectvo,konkrétnu skúsenosť s ním. Ja ju nemám, prispievam do mlyna aspoň šírením výzvy. Snáď je to viac ako mlčanie. pripájam korešpondenciu, ktorá vznikla ako reakcia na mail, ktorý mi prišiel z www stránky Vojtecha Kodeta web-master (webmaster@vojtechkodet.cz) Kauza "Bezak"

16. 8. 2012, 10:24:06 Komu: otili@seznam.cz

Zdravíme všechny odběratele aktualit našeho WEBu. Vzhledem k tomu, že P. Vojtěch byl ohledně svého prvního článku na téma Kauza Bezák atakován mnoha lidmi s nepochopením, že navádí k neposlušnosti vůči církvi, proto se rozhodl dodat ještě vysvětlující článek. Dovolujeme si vás touto cestou upozornit na tento dodatek iniciovaný těmito mnohými ataky. Doufáme, že dodatek přinese jasno a pochopení. Za WEB s přáním hojnosti Božího požehnání pro vás i vaše rodiny i s prosbou o modlitbu za celý projekt těchto www webmaster (12.8.2012)

 

prečítala som si materiál, ktorý je pripojený k už skôr publikovanej reakcii V.Kodeta na to vznikol môj mail p. Mullerovi:

 AD: kauza RB  Komu: mmuller@centrum.cz

 

Ďakujem Bohu i vám, za námahu, ktorú ste si dali a zhromaždili maximum informácií o kauze RB na jedno miesto. Pokúšam sa váš materiál umiestniť na portál www.Mojakomunita.sk Ďakujem, že nemlčíte. Ing. Otília Ferenčíková, Prešov, P.S.: veľmi si vážim, čo robíte pre mňa, ako sa zastávate môjho brata v Kristovi.

odpoved na môj mail: Miloslav Müller (mmuller@centrum.cz)

Re: AD: kauza RB Včera 17. 8. 2012, 23:56:39 Komu: Otília Ferenčíková Vážená paní Ferenčíková, děkuji za povzbudívý email - věřte mi, že dostávám i jiné... Snad se Vám mohou hodit nové webové stránky www.robertbezak.eu, které jsem v této věci vytvořil. Budu rád i za případné šíření dopisu Svatému Otci.

Vše dobré Miloslav Müller

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
nechápem, prečo to je tak zlepené dokopy, keď som to pekne porozdeľovala prehľadne... emoticon
Odoslané 18.8.2012 8:40.
Môže byť čiste technická záležitosť.Mám ročný aperfektný PC a predsa sa stane,že sa niečo "stratí, ja sa jaším, že mi to vymazali a potom mi to niekto druhý nájde- o. Štefan, alebo naposledy Evka Baranovičová.
Ja som musela prácne robiť odseky pri mojej poslednej knižke, pretože mi tiež všetko písalo v bloku. A stačil klik a celé to bolo zasa v kope....a škrípať protézami je drahšie ako škrípať zubami! Sused- macher od PC mi to nastavil, a odvtedy OK:
Odoslané 18.8.2012 22:01 ako reakcia na Otília Ferenčíková.
Tak.. tieto zaleitosti nie su sposobene chybou alebo vekom pocitaca, ale skor je problem v uzivatelskom rozmere..
Odoslané 19.8.2012 13:57 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.
Uffff! Ta zas neviem, co to uživateľsky rozmer.....Ta ja uživateľ: 172 výška, 84 hmotnosť...ešci co treba? .) emoticon .)
Odoslané 19.8.2012 16:20 ako reakcia na Štefan Hrbček.
:-)))) otec stefan je technicky typ a tak pouziva technicke terminy :-) ked to vsak vysvetli polopate jednoduchym ludom ako sme my, pochopime aj my. :-)
Odoslané 19.8.2012 18:51 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.
Hehe... Ak som o. Štefana správne pochopila, problém by mal byť niekde medzi klávesnicou a stoličkou. ;-)
Odoslané 19.8.2012 19:16 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.
ja som ho pochopila zas tak ze v nastaveniach kazdeho uzivatelskeho uctu ktory tu kazdy z nas jednolivo ma. Ze tam treba zmenit nastavenia a potom z budu odseky aj vsetko ostatne. Ale verim ze nam to otec Stefan vysvetli co tym myslel. :-)
Odoslané 19.8.2012 19:30 ako reakcia na Eva Baranovičová.
Aha. No to je možné. Tuším je tam niekde možnosť zaškrtnúť, či sa majú robiť odstavce enterom, alebo tagmi.
Odoslané 19.8.2012 19:43 ako reakcia na Veronika Florkova.
Jej, však už je text zase pekne rozčlenený! emoticon
Odoslané 19.8.2012 19:44 ako reakcia na Veronika Florkova.
Odoslané 19.8.2012 19:58 ako reakcia na Eva Baranovičová.
Také tie (html) značky, čo povedia počítaču aby napr. urobil nový riadok ;-)
Napr: <br /> <p> <b> <i> (hehe, som zvedavá, či sa tu vypíšu, alebo vykonajú...)
Odoslané 19.8.2012 20:12 ako reakcia na Veronika Florkova.
Juj, ta počekaj! Bruho až take veľke ňemam!emoticon
Odoslané 19.8.2012 21:36 ako reakcia na Eva Baranovičová.