« Späť

Je nás o jedného viac na MK!!!

pred chvíľou mi došla SMS: Ahoj svet! Volám sa Martinko a chcem sa poďakovať za všetky modlitby. Narodil som sa 12.9. 2012 o 11,57, mám 2900g a 49 cm. Môj pôrod bol rýchly a super! Boh je úžasný. SMS mi došla od Martina Lojeka Ja len dodávam, že tak nádherný deň si Martinko vybral, a čas!!! Anjel Pána sa modlil spevom už spolu s rodičmi a gratuloval Panne Márii k meninkám. Ústami detí a dojčeniec potvrdzuješ svoju slávu, Pane. Gratulácia Aničke a Martinovi k Martinkovi!
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Úprimne blahoželám šťastným rodičom! Vitaj na svete, medzi nami, Martinko!!! Zdravie, lásku a Božie požehnanie vám zo srdca želám!
Odoslané 12.9.2012 19:44.
Vďaka za správu, Otilka!
Odoslané 12.9.2012 19:45.
Pripájam sa ku gratulácii. Tak keď sa narodil na sviatok Panny Márie, dúfam bude aj mariánskym ctiteľom. emoticon
Odoslané 12.9.2012 20:13.
Bože žehnaj toto dieťa, aby jeho život bol Tebe na slávu, rodičom na radosť a svetu na osoh.
Prajem tejto rodinke zdravie, šťastie a lásku.
emoticon
Odoslané 12.9.2012 21:35.
Otilka v tej radosti si dala 8 namiesto 9.
Ale je to naozaj výnimočný štart do života. emoticon

Jarka, vďaka za bdelé oko, už som dátum narodenia opravila. otili
Odoslané 13.9.2012 7:20.
Gratulujeme cela rodina,Martinko vitaj,nech teba,mamicku aj ocka zehna nas Otecko a Maticka Maria nech ti je ochranou,aby si bol zdravucky a robil radost rodicom aj Bohu,dakujeme Otka za spravuemoticon
Odoslané 12.9.2012 23:10.
no mile.. som za zasmial z tohto napadu.. akoze fakt som ocakaval nieco ine.. ze ste dakoho ukecali na MK.. alebo tak.. a pritom taka prirodzena vec emoticon
Odoslané 13.9.2012 0:47.
Pripájam sa, včera bol naozaj jedinečný deň, aby prišlo dieťa na svet. Martinkovi prajem veľa zdravia a Božieho požehnania, samozrejme aj rodičom.
Odoslané 13.9.2012 5:45.
otec Štefan, prirodzená vec- ako sa to vezme.

Jasné najgeniálnejšie veci sú tie najjednoduchšie. Ale splodiť, vynosiť a porodiť dieťa v dnešnej dobe, pomaly už ani prirodzená vec nie je. Je to smutné,ale dieťa sa častejšie rodí ako prostriedok kalkulácie financií, ako dôsledok veľkých investícií do opakovaného umelého oplodnenia partnerov... a nie ako ten najprirodzenejší plod lásky manželov.
To dieťatko, čo sa včera narodilo Aničke a Martinovi, do tohto sveta, a bolo s nimi/ nami už pekných pár mesiacov, je z kategórie Božích zázrakov Jeho nesmiernej lásky k manželom Lojekovcom.
Bože, daj, aby takých prirodzených "prírastkov", plných tvojho požehnania dostávala MK denne.
Odoslané 13.9.2012 7:29 ako reakcia na Štefan Hrbček.
MIlý Martinko, ďakujem Ti, že si už spieval Anjel Pána a že sa Ťa mamina, ocko a my všetci dočkali.
Nech Teba , maminku a ocka požehnáva Pán Ježiš a keď budeš trošku väčší a naučia Ťa ďakovať, poďakuj za to, v akej peknej rodinke budeš vyrastať. Ale Ty vieš ďakovať už teraz svojimi krásnymi očkami, rúčkami a nôžkami a spevom aj bez konzervatória....
Dúfam, že ak budeš súci na fotenie, rodičia sa podelia s nami o radosť.
Tak pekný štart do života v Ježišovom, maminkinom a ockovom náručí. A sv. Martin si tiež povie: no, toto bude jeden z mojich statočných chlapov...som patrónom tejto diecézy, postarám sa tiež o to svojim príhovorom.
Tak papapa medzi nami!
Odoslané 13.9.2012 7:43.
Aj ja sa pripájam ku gratulácii a spievam Pánovi piesne chvál za to, že nás tak veľmi miluje...Lebo pokiaľ sa rodia detičky, stále sme v milosti Božej.
Pán s Vami, milí manželia a rodičia!
Odoslané 13.9.2012 8:53.
Milí rodičia,Boh Vás požehnal a obdaril tým najkrajším darom.Dieťa je Boží dar! Veď on sám k nám prišiel ako malé dieťa. Radosť,zdravie a Božie požehnanie pre celú rodinku. Nech Vás Boh žehná a ochraňuje!
Odoslané 13.9.2012 9:51 ako reakcia na Eva Vráblová.
Chválim ťa a velebím ťa, Pane za Martinka, že nám dávaš každý deň zázrak narodenia dieťatka, aj keď pre mnohých je to niečo samozrejmé.. Prajem všetkým Božie požehnanie, nech je Martinko rodičom na radosť a tebe Bože na slávu
Odoslané 13.9.2012 12:03.
Maličké dieťa, veľká radosť, nie len rodinke Lojekovcov, pozrite, koľkých už teraz len na MK potešilo:0)))
To sú tie zázraky, na ktoré dakedy zabúdame!
A Dietatko je mega zázrak! Bez debaty!
Pocula som dokonca o terapeutických účinkoch... ak drží človek v náručí dieťatko, dostáva "hormóny šťastia" fyzicky, a duchovne už ani nehovorím! Niet väčšieho zázraku, ako je novonarodené dieťa!
Odoslané 14.9.2012 8:56.
Otilka prosím ťa povedz mi ako sa dá dostať do komentára niekoho iného?
Ty tiež patríš k admini MK?
Viem, že je to od veci ale som zvedavá.
Vďaka. emoticon
Odoslané 14.9.2012 21:29 ako reakcia na Otília Ferenčíková.
Jarka, ako autorka tohto blogu mám v ponuke pri každom komentári pod týmto blogom
toto: Reagovať Top Upraviť Odstrániť
Takže ja som len klikla na upraviť a dopísala som to.
Nie, nie som admin MK.
A Jarka nie je to od veci, ani ja som si to doposiaľ nevšimla, a tiež ma trápilo, že ak na niekoho reagujem, je to až niekde dole, mimo jeho komentára, tak som skúsila toto, a dá sa to. Zrejme je to preto, aby autor blogu mohol si sám moderovať lepšie svoju diskusiu pod blogom.
Odoslané 14.9.2012 22:09 ako reakcia na Jarmila Haragová.
Vďaka. emoticon
To by bolo super keby sa to dalo aj pri iných, kde nie sme autormi. (lebo vždy koment hodí na koniec a tak sa potom diskusia nejak zamotá)
Ešte raz ďakujem.
Odoslané 14.9.2012 22:24 ako reakcia na Otília Ferenčíková.
Otília, veľmi pekne ďakujem, že si posunula echo ďalej.
Priatelia, ďakujem všetkým za modlitby a za gratulácie. Hlboko si to vážim, je to vzácne a som až dojatý vašimi príspevkami. Veľmi nás potešila taká silná podpora. Som rád, že Moja Komunita je naša rodina a radosť mojej rodinky je radosťou vás všetkých. Musíme svedčiť o Božej dobrote a o sile modlitby. Synček je pre nás veľkým požehnaním a nevieme sa nabažiť pohľadu naňho.

Martinka sme od začiatku zasvätili Pánovi, aby jeho srdce horelo pre Ježiša a aby prinášal radosť a evanjelium všade, kde bude. Teším sa, že Boh si vybral krásny sviatok jeho narodenia a že sa narodil na Anjel Pána. Ďakujeme Panne Márii za jej príhovor a ochranu nášho synčeka po celý život.

Teraz sa snažíme vytvoriť mu správny rytmus papkania spánku. Včera sme prišli domov a pre maličkého je to všetko nové, tak bol trochu mrzutý. Udivuje ma vytrvalosť a sila mojej drahej manželky, že to tak super zvláda. Veľmi by som jej chcel dopriať výdatný spánok ...keby som vedel nakojiť maličkého emoticon

Foto našich krásnych chvíľ nájdete vo fotogalérii v mojom profile. Synček je nádherný, veď posúďte sami.
Odoslané 17.9.2012 16:16.
Ved to,asi jedina vec,co muz nemozeemoticonAle maly si najde svoj rytmusemoticonNech Vas Otecko chrani a Maticka Maria zehnaemoticon
Odoslané 17.9.2012 23:39 ako reakcia na Martin Lojek.
Odoslané 17.9.2012 23:43 ako reakcia na Nicole Kavuláková.