« Späť

AWAKENING SLOVAKIA 2017 privíta PLANETSHAKERS z Austrálie

AWAKENING SLOVAKIA 2017 privíta PLANETSHAKERS z Austrálie

V poradí štvrtý ročník pripravili organizátori open air festivalu CampFest spolu s ďalšími, ktorí chcú priniesť medzi ľudí nadväzujúce posolstvo o prebudení našej krajiny. Práve o tom bude festival AWAKENING SLOVAKIA – 18. júna  2017, v Liptov Aréne Tatralandia.
Festival AWAKENING je voľným pokračovaním WorshipFestivalov z minulých rokov, ktorých cieľom bolo zjednotiť a osloviť komunity kresťanov v mestách Slovenska aj mimo času konania festivalu CampFest. Štvrtý ročník sa bude konať so zmenou miesta – v Liptov Aréne, v Liptovskom Mikuláši. Vízia ostáva rovnaká - snívať sen o prebudení a spolu zápasiť za prebudenie v našej krajine a v krajinách okolo nás. AWAKENING SLOVAKIA bude spoločným ukončením modlitebno - pôstnej konferencie Mobilizacia, ktorá sa bude konať v rovnaký vikend.
Program sa začne o 16.00 popoludní, so špeciálnymi hosťami až z ďalekej Austrálie - Planetshakers, spolu s rečníkom Benom Fitzgeraldom. Slovo budú mať aj Adam Shepski (Kanada) a slovenskí rečníci – Janko Buc, Marián Lipovský, Vlado Žák a Michal Kevický. Na pódiu vystúpia taktiež slovenské worshipové kapely: Timothy a ESPÉ.
Cena vstupenky na mieste je 15€, predpredaj vstupeniek za 10€ nájdete v sieti eventim.sk. Počet miest je tentokrát obmedzený na 2000 miest. Pre bližšie informácie sledujte oficiálny web: http://awakeningslovakia.sk