« Späť

Keď sa ráno vydávaš na cestu 1707

Keď sa ráno vydávaš na cestu 1707

Zvelebujem ťa, Otče, Pán neba i zeme, že si zjavil maličkým tajomstvá Božieho kráľovstva.

Vykročme do nového rána s  túžbou stať sa maličkými, akých si vyvolil Boh, aby zahanbil múdrych. Prosme, nech   Božie slovo  nám osvecuje srdcia svetlom Ducha Svätého, aby sme v tomto Duchu poznávali, čo je správne, a vždy sa radovali z jeho útechy a posily. 

Skryl si tieto veci pred múdrymi a zjavil si ich maličkým

 

Mt 11,25-27  Ježiš povedal: „Zvelebujem ťa, Otče, Pán neba i zeme, že si tieto veci skryl pred múdrymi a rozumnými a zjavil si ich maličkým. Áno, Otče, tebe sa tak páčilo. Môj Otec mi odovzdal všetko. A nik nepozná Syna, iba Otec, ani Otca nepozná nik, iba Syn a ten, komu to Syn bude chcieť zjaviť.“

1 Kor   1,26-29  Len sa pozrite na svoje povolanie, bratia, že tu niet veľa múdrych podľa tela ani veľa mocných ani veľa urodzených, ale čo je svetu bláznivé, to si vyvolil Boh, aby zahanbil múdrych, a čo je svetu slabé, vyvolil si Boh, aby zahanbil silných; čo je svetu neurodzené a čím pohŕda, to si vyvolil Boh, ba aj to, čoho niet, aby zmaril to, čo je, aby sa pred Bohom nik nevystatoval.

Krásne požehnané, milostí plné, dobré ráno,  nekonečnú Božiu lásku a nech sú vaše kroky vedené v zdraví, šťastí, v radosti, pokoji a v láske od rána do večera a od večera do rána!

 Obr. : google

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým