« Späť

Milé mamy

Milé mamy

zajtra sa chystá tu v Bratislave ďalší pochod homosexuálov. Spojme sa v modlitbe za všetkých týchto zranených ľudí, zvlášť za tých, ktorí ich organizujú a podporujú. Vkladajme ich do rúk nášho Pána Ježiša a vrúcne prosme, aby sa v živote každého jedného z nich, uskutočnila Božia vôľa celá. Veď náš Pán Ježiš Kristus, zomrel za každého jedného z nich tak isto, ako za nás. Je to pre nás aj výzva, aby sme ďakovali Pánu Bohu za svoje rodiny.

 


"Pane, ty si žil v rodine a vieš, ako títo ľudia túžia po láske. Prosíme ťa, daj sa im spoznať a ukáž im, ako pravá láska naozaj vyzerá. Ďakujeme ti za naše rodiny.
Panna Mária, prikry našu krajinu svojím ochranným plášťom. Amen."
 


"A stvoril Boh človeka na svoj obraz, na Boží obraz ho stvoril,
muža a ženu ich stvoril." Gn1,27
 

(Skupina -  Modlitba matiek) 
 
Hrdí na rodinu - živá reťaz
50 mladých ľudí a rodín vytvorí v Bratislave v sobotu 09.06.2012 o cca 13:30 živú reťaz pospájanú červenými stuhami. Mladí pôjdu v červených tričkách s bielou potlačou a s nápismi: RODINA JE ÚŽASNÁ A VÝNIMOČNÁ, LEBO DETI SÚ NAŠA BUDÚCNOSŤ, MAMA A TATA NAVŽDY, NIE JE NIČ LEPŠIE PRE DETI, HRDÍ NA RODINU.
Živá reťaz bude pospájaná červenými stuhami symbolizujúcimi, že sme tu všetci vďaka generácii rodín pred nami a pôjde od parlamentu pri hradnom múre na Zámockej ulici, Župné námestie, Michalskú bránu, Michalskú ulicu, Hlavné námestie, Rybársku bránu, Pánsku ul. k Bibiane, kde sa s deťmi zahráme. Ak bude pekne môžu si rodiny spraviť pekný výlet na Devín.
Čas: 9.6.2012 od cca pol druhej do druhej príp. až pol tretej, kto bude chcieť ísť na Devín aj dlhšie.
Cieľom živej reťaze je ukázať radosť z toho najcennejšieho čo máme a chceme verejne prejaviť, že:
Rodina je skutočne úžasná a výnimočná, lebo sa v nej rodia a najlepšie vychovávajú deti, nikde inde sa to lepšie nedá. Nič iné nie je také výnimočné a žiadne iné priateľské vzťahy sa rodine založenej manželstvom nevyrovnajú. Rodina si zaslúži svoje výnimočné postavenie.

 

(foto: neterka)
Budeme sa tešiť na všetkých ľudí dobrej vôle, ktorí sa k tejto oslave radosti pridajú. Červené tričko nie je podmienkou ale určite by Vám veľmi pristalo.

(Organizuje: JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD., občianske združenie Pastor bonus, občianske združenie Liga pár páru, ...)

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Milá Anička, výzva na modlitbu je vždy to najlepšie, čo môžeme urobiť, takže ďakujem a pripájam sa aj ja ku nej. Presne si chytila problém za "hlavičku", že si nás oslovila ako mamy. Ja som včera premýšľala nad rodičmi týchto všetkých homosexuálov a nad ich bolesťou...
Je mi ale úprimne ľúto, že začíname žiť v takej dobe, kedy všetko, čo bolo až do dnešných čias prirodzené, tak takým prestáva byť...vznikajú hnutia za podporu rodín, za podporu manželstiev, za voľnú nedeľu, za život, atď...a tak sa pýtam: Kam smeruje život bez Pána Boha?
Odoslané 8.6.2012 19:29.
Evka, modlitba a adorácia je skutočne to najlepšie, čo môžeme v danej chvíli urobiť.Zažila som veľmi hlboké účinky modlitebných reťazí včetne vyslyšaní....Aj v raji bolo na počiatku všetko prirodzené- Stvoriteľ dal všetko k dispozícii, iba jednu skúšku nechal- na overenie slobodnej vôle. A toto sa opakuje....pýcha, túžba po bohorovnosti, po vlastných zákonoch....to je väčší hriech, ako sexuálne hriechy samotné.Pripájam sa k reťazi, aj keď v našej farnosti žiadnu nemáme.
Odoslané 8.6.2012 21:24 ako reakcia na Eva Vráblová.
Evička, ako ináč, zase sme sa našli na rovnakej vlnovej výške. Tiež sa vžívam do situácie týchto rodičov a uvedomujem si, že ich kríž nie je ľahký. Modlím sa, aby im Pán Boh dal silu ho statočne znášať.
Odoslané 9.6.2012 0:06 ako reakcia na Eva Vráblová.
Myslím si, že je to správne rozhodnutie modliť sa na tento úmysel zapojením sa do reťaze modlitieb kdekoľvek.
Odoslané 9.6.2012 0:12 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.
Aj ja sa pripajam k modlitbam,spolu vyprosime velaemoticonModlitba je silaemoticon
Odoslané 9.6.2012 0:49 ako reakcia na Anna Václavová.
Ž 108,2-7 Ochotné je moje srdce, Bože, ochotné je moje srdce: budem ti spievať a hrať. Prebuď sa, duša moja,
prebuď sa, harfa a citara, chcem zobudiť zornicu.
Budem ťa, Pane, velebiť medzi pohanmi a zaspievam ti žalmy medzi národmi.
Lebo až po nebesia siaha tvoje milosrdenstvo a tvoja vernosť až po oblaky.
Bože, vznes sa nad nebesia a tvoja sláva nech je nad celou zemou.
Zachráň svojich najmilších; pomôž svojou pravicou a vyslyš ma.
Odoslané 9.6.2012 3:51 ako reakcia na Nicole Kavuláková.