Veľmi odporúčam blogy o rodine, manželstve a výchove mojej drahej manželky.

« Назад

Mocná Božia prítomnosť na Campfeste

Tohto roku bol pre mňa osobne Campfest výnimočný a verím že aj pre ostatných zúčastnených.

To, nad čím som najviac žasol, nebola ani tak skvelá hudba, program a rečníci, ale citeľná Božia prítomnosť.

pred Stodolou po EsPe

(Pred stodolou po koncerte chvál eSPé) Foto z facebook.com

V sobotu poobede sme sa rozprávali s mladými z Vlkoviec. Jedna kamarátka dostala dar jazykov, spontánne sa začala modliť v jazykoch, keď prechádzala okolo stodoly, kde prebiehali chvály a kapela práve uctievala Boha v speve jazykov. Božia prítomnosť tam bola tak zjavná, že všetci na tom mieste zažívali Boží dotyk bez nejakého nútenia, či sústredenia sa.

V sobotu ráno sa pri stodole dialo nasledovné (uverejnené na facebook.com/WorshipLife.sk):

Koncert kapely eSPé na Campfeste v sobotné ráno v Stodole sa ku koncu zmenil na skutočné uctievanie kráľa, keď po uplynutí času pre kapelku vyšli všetci von a vo chválach a modlitbách sa pokračovalo ďalej. Modlitebný tím sa modlil za každého osobne a potom sa utvorili skupinky, kde sme sa modlili jeden za druhého. Bez svetelnej šou, bez javiska, bez nazvučenia a Duch pôsobil. Tí, ktorí ste tam boli, viete o čom hovorím. Aj toto je WorshipLife :)

 

Božia prítomnosť na Campfeste bola taká, že by sa dala krájať nožom. Keď som prechádzal areálom, bolo užasné sledovať, ako sa v stanovom mestečku mladí ľudia modlia za seba navzájom, iní v malých kruhoch chválili Boha s piesňami chvál. Prechádzali sme okolo veže (niečo ako poľovnícky posed), z ktorej sa čítalo Božie slovo. Vedľa veže - modlitbový stan. Oproti bol poradenský stan, kde sa spovedalo a prebiehali modlitby za osobné veci. Tu Pán naozaj stále mocne koná. Nie jeden kamarát sa tu už obrátil a prijal Krista ako Pána svojho života.

Naše cestičky na CF často smerovali do hangáru, kde boli nielen prednášky v Božej moci. Pozrite video zo záverečného programu:

Tento blog určite nevystihuje všetko, čo Pán Boh robí na Campfeste, chcel som sa iba podeliť s osobnými dojmami.

Minulého roku prišiel na CF prvýkrát stanovať aj švagor s rodinou. Jeho hláška:
Komunisti boli šviňe.
Prekvapený sa pýtam, že prečo?
Lebo nám nedali možnosť zažiť niečo také, čo má teraz vaša generácia. 

Švagor bol šoknutý, že za celý čas pri tom množstve ľudí nevidel opitých, porozbíjané fľaše a zvratky, ako to býva na iných mega hudobných festivaloch. To ho viedlo k tomu, že jeho rodina započala tradíciu stanovačky na Campfeste.

Vďaka Bohu za Campfest, jeho organizátorov, dobrovoľníkov a všetkých, ktorí priložili ruku k spoločnému dielu.

Toto sú momenty, kedy sa len potvrdzuje, že jednota kresťanov prináša život.

Odporúčam: Svedectvá Moniky Kasakovej, Klaudii Čavajdovej alebo Andrei Vatrtovej z tohtoročného Campfestu.

Pozývam ďalších, aby ste napísali,čo Boh spravil vo Vašich životoch na Campfeste.

Všetky články a svedectvá o Campfeste (tie, ktoré použili značku Campfest)

Pozrite si FOTO z Campfestu od ZKSM.

Ak tento blog považujete za hodný šírenia, prosím zdieľajte to na soc. sieťach. Pômožete tak šíriť Božie kráľovstvo na webe.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Tak toto bola pre mňa ta najsilnejšia chvíľa na campfeste! Veľmi silný a požehnaný čas! To čo sa tam dialo sa nedá slovami opísať... toto bolo skutočné pôsobenie Ducha! Ďakujem! Nezabudnem!
Отправлено в 07.08.12 10:30.
Rozmýšľam, čo s týmto zážitkom spravíme ďalej. Verím, že Pán rozlieva svoju milosť všade rovnako. Problém je, že nie vždy sme otvorení prijať to. Som presvedčený, že Boh chce na Slovensku robiť ešte väčšie veci. Tak prečo to ignorovať?
Отправлено в 07.08.12 11:13.
Martin, vďaka za odvážne zdieľanie. Na GZ program som prišiel až na koniec, ale cítil som prebudeneckú atmosféru. O prebudení v mestách a farnostiach snívame roky. Mám pocit, že skutočne prichádza.
Отправлено в 07.08.12 12:31.
Som vdacna za take festivaly, je uzasne zazivat pritomnost Ducha sv. a vidiet aj pocut svedectva mnohych... pre mna osobne je festival vyzvou: skutocne nacuvat Panovi, nechat konat Ducha sv., a zamysliet sa, ako ja konkretne mozem prispiet k sireniu Bozieho kralovstva s mojimi darmi a schopnostami. Bola som totiz prilis zvyknuta na vetu: "neda sa nic robit...". Pochopila som. Mnohokrat sa the mnohe urobit! No nie bez nas.Pan stale dava moznosti, musime ich iba chciet prijat a vykonat, co nam ponuka;0) A on skutocne the aj vsetko, co k tomu potrebujeme! Dakedy aj viac, ako gitaru! Chvala tebe, Pane!

Uzasne svedectvo. Bola som na podobnom festivale, v Augsburgu, zial termin tohoto festivalu som nasla na oznamoch neskoro, nenechala by som si ho ujst! Tesim sa pri pomysleni na to, ze sa ludia obracaju k Panovi, ze zrazu chapu, radost viery. A organizatori, ktori v minulosti chvalili Pana prevazne ci plne chvalami hudbou, umoznuju v sucasnosti aj "tichu poklonu" a moznost spovedat sa u kat.knazov...uzasne! Pan tvori neustale nove veci, nestiham otvarat oci;0)Chvala tebe, Pane!
Отправлено в 07.08.12 12:39.
Pozrite si FOTO z Campfestu od ZKSM na https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151115668621760.489799.66293086759&t­ype=1
Отправлено в 08.08.12 7:50.

 

Momentálne píšem adventné zamyslenia pre mužov zamerané na mužskú identitu a spiritualitu: rok 2018, rok 2017rok 2016, rok 2015, rok 2014.