« Späť

Keď sa sen stáva skutočnosťou.

Keď sa sen stáva skutočnosťou.

Začalo sa to pred deviatimi rokmi. Povedala som Bohu „áno“. Odovzdala som Bohu svoj život a dala mu svoj súhlas, aby konal v mojom živote. Vstúpila som s Ním na „Cestu“ veľkého dobrodružstva. Prežili sme spolu toho veľa. Boh ma uzdravoval, vyučoval, ale hlavne miloval. Postupne som sa z malého ustráchaného dievčatka stávala tou, akou si ma On vysníval. Stávala sa zo mňa žena. Tá, ktorú zo mňa učinil On. Kráľovná svetla. Boh zmenil moje zmýšľanie o mne, dal mi kráľovskú korunu na hlavu a pomohol mi uchopiť vládu nad svojim vlastným životom.

Jednou z oblastí, kde som bola Bohom uzdravená, bola oblasť mojej kreativity. Pamätám si, že som vždy rada spievala, tancovala, skladala piesne. V určitom období však prišli slová, ktoré spôsobili zastavenie v tejto oblasti: „Máš rada hudbu? Tak ju nekaz. Nevieš spievať. Sú iné dievčatá, ktoré vedia spievať lepšie ako ty. Pozri sa na Lauru ako nádherne spieva. Ty taká nikdy nebudeš. Nemáš na to“. Na základe týchto slov som po veľmi dlhom období prestala akýmkoľvek spôsobom prejavovať svoju kreativitu.

Boh však túto oblasť uzdravil. Ja som zatúžila po tom opäť spievať a skladať piesne. Tým, že sme spolu s Bohom toho veľa prežili, túžila som, aby tieto piesne boli o nás dvoch. Túžila som vyspievať to, aký Boh naozaj je. Čo pre mňa urobil a čo sme spolu zažili. Ako ma má rád. Tak sa stalo. Postupne som začala skladať a spievať piesne. Texty a piesne sa postupne kopili. Občas som nabrala odvahu a zaspievala som ich ľuďom a oni boli nimi dotknutí. Pýtali sa ma, či nemám nahrávky tých piesní. Nemala som ich. A tu niekde sa zrodil môj sen.

Týmto snom bolo nahrať tieto piesne. Pustiť ich do sveta, nech sú druhí nimi požehnaní. Boh mi poslal skvelých priateľov, ktorí mali podobnú túžbu. Tak sme posledný minulý rok intenzívne nacvičovali, skúšali až do úmoru smiley. Podarilo sa nám dať dokopy sedem piesní. Nahrali sme ich v júni minulého roka. A teraz sú tu. Môj sen sa stal skutočnosťou. S očakávaním som si ich pustila. Bola som unesená a veľmi šťastná.

Píšem o tom preto, lebo v najbližších dňoch budem týchto sedem piesní uverejňovať. Ku každej piesni sme nahrali aj video o tom, ako daná pieseň vznikla. Prvú pieseň uverejním v pondelok (24.10.2016) o 18:30 hod. na youtube (kanál mládeže žilinskej diecézy - mladezDCZA).

Mojou veľkou túžbou je, aby sa tieto piesne ľudí dotýkali. Aby prehovárali k ich srdcu. Aby boli zdrojom uzdravenia a radosti. Nič viac a nič menej.    

Veľmi sa na to teším. V najbližšej dobe sa teda budeme počuť smiley .

Dovtedy maj krásny deň.

Lenka – kráľovná svetla.