« Späť

1. Intro

1. Intro

Nová identita sa predstavuje prvou piesňou. Začíname zľahka ;) .

Intro vzniklo v období, kedy Boh upevňoval základy mojej identity. Postupne krôčik po krôčiku mi hovoril, kým som: „Som Jeho dcérka, Jeho milá. Nikdy odomňa neodíde. Je dobré to aká som. Som vzácna a potrebná.“

Nebolo pre mňa ľahké uveriť týmto slovám, pretože som dlhé roky žila v opačnom zmýšľaní. Myslela som si, že som zbytočná a nikto ma nevidí. Že som smutná, váhavá, že veci zbytočne riešim, že nie som pekná, pretože nemám „ideálnu“ postavu podľa pravidiel tohto sveta.

Vnútorne som prežívala obrovský tlak na to, že by som sa mala zmeniť, byť iná. V mojej mysli prebiehal veľký boj o tom, ako pozerať na samú seba. V hlave sa mi bili myšlienky o tom, čo hovorí o mne Boh, s tými myšlienkami, ktoré boli klamstvami. Bolo to akoby sa v mojej hlave bili dve armády.

Vedela som, že ma Boh pozýva vybojovať tento boj. Zrúcať hradby klamstiev o mne, ktoré som mala v mysli a začať stavať nové, Jeho hradby. Jediný, kto mi v tomto mohol pomôcť bol On. Jeho slová pravdy. Toto je dôvod prečo vznikla táto pieseň. Predstavuje boj v mojej mysli a konečné pýtanie sa Boha ako to teda je. Kde je pravda? Aká je pravda o mne?

Odkaz na song story: https://www.youtube.com/watch?v=jidiq2WV2vE 

Odkaz na samotnú pieseň: https://www.youtube.com/watch?v=8ymUqqWBEnc

Lenka - kráľovna svetla