« Späť

2. IDENTICKÁ

2. IDENTICKÁ

Po nejakom čase mi Boh odpovedal na otázky, ktoré mu kladiem v piesni Intro a vznikla pieseň Identická. Ak si nepočul/a pieseň Intro odporúčam Ti vypočuť si ju smiley.

Pieseň Identická je o tom, čo o mne hovorí Boh. Vznikla po jednej modlitbe na lúke, kde sa rada chodím prechádzať. Žiadala som Boha, aby mi povedal, ako ma vidí a On to urobil. Začula som slová „Si moja princezná, ktorá sa nezdá. Si moja láska, ktorej sa nevzdám.“ Potrebovala som dostať tieto pravdy do mojej mysle a srdca. Pamätám si, že som vtedy mala po izbe nalepené samé papieriky o tom, čo Boh o mne hovorí a denne som si ich hovorila nahlas do zrkadla. Pamätám si, ako som ich hovorila aj napriek tomu, že som to tak necítila. Nakoniec sa nám s Bohom podarilo zbúrať pár hradieb klamstva a zbudovať niekoľko nových. Trvá to dodnes. Je to pieseň volania Božieho srdca pre mňa.

Postupne som do tejto piesne pridávala nové slohy a záver piesne. Začiatok refréna vznikol po tom, ako som pochopila, že nemôžem stále žiť podľa toho, čo o mne hovoria iní. Stále byť vo väzení ich očakávaní a požiadaviek, ktoré je veľmi ťažké splniť. Dovtedy totiž veľmi určovalo moje správanie to, aký mali na mňa pohľad iní ľudia. Snažila som sa vždy podľa nich správať a nikdy to nešlo. Iba to viedlo k ďalším sklamaniam a znechuteniu v seba samú. Pochopila som, že na tom nezáleží. Záleží na pravde, ktorú hovorí o mne Boh. Božie slová sú tie na ktoré postavím svoj dom. V toto chcem veriť a žiť to.

Záver piesne som pridala po tom, ako som pochopila, že Bohu ide hlavne o moje srdce. Myslela som si totiž, že na to aby ma mal Boh rád, musím mu slúžiť do úmoru, byť zapojená v x-tých službách a až potom, keď podám nejaký výkon, môžem mať nárok na Jeho lásku. Bolo to v období, kedy ma Boh vytiahol zo všetkých služieb, do ktorých som bola zapojená a poslal ma na rok „oddychu od služby“. Celý rok som bola len s Ním, bez služby. Vďaka tomuto času som pochopila, že Boh nepotrebuje moju službu, výkon na to, aby ma mal rád. Že On ma má rád už teraz aj keď nič nerobím.

Dokonca mi ukázal, že Jeho láska je konštantná. Sila Jeho lásky sa nemení na väčšiu či menšiu tým, že mu budem slúžiť. Nemôžem urobiť absolútne nič preto aby ma mal viac rád. On je zo mňa už teraz paf heart.

Odkaz na Song story k piesni Identická: https://www.youtube.com/watch?v=_H8uTgtJv0U 

Odkaz na samotnú pieseň Identická: https://www.youtube.com/watch?v=qvWnQapoODs