« Späť

Energia Panny Márie? Alebo "liečitelia"

Energia Panny Márie? Alebo

Prepínala som kanály v TV a "narazila som" na akéhosi "liečiteľa", nazvime ho "médium", ktorý vám na diaľku spáli negatívnu energiu tela i ducha - robí pre vás akýsi komplexný ozdravovací rituál a pozor! Ako bonus vám pošle - energiu Panny Márie - až do stredy! Vravím si: je toto možné? Snáď tomu niekto neverí...ale omyl! Ľudia volajú...veria tomu...neskúmajú duchov, silu, ani "energiu", ktorá ich začne ovládať...a možno sú aj veriaci, pokrstení a patria Bohu...a ubližujú si sami sebe a svojim blízkym viac, ako si len dokážu predstaviť...

Liečitelia

Vieme, že pôstom dosiahneme oveľa viac uzdravení, ako si myslíme, a namiesto toho, aby sme behali po lekároch, lepšie urobíme, keď sa začneme modliť a postiť.
Avšak pozor!
V dnešnej dobe je veľmi moderné navštevovať rôznych "liečiteľov". "majstrov jogy a reiki", či "terapeutov, ktorí liečia dotykom".
Ale odkiaľ získavajú títo "liečitelia" svoje schopnosti? Treba vedieť, že títo liečitelia dostali tento dar jedného dňa a ani sa nevie odkiaľ vlastne pochádza, mnohí ich čerpajú z neznámeho zdroja.

V Spoločenstve blahoslavenstiev sa staráme o tých, čo nesú "následky" týchto "uzdravení" od rôznych liečiteľov.

Keď ľudia idú k takémuto liečiteľovi, že ich bolí ľavé koleno, možno sa ich ľavému kolenu naozaj polepší, no rozbolí ho pravé koleno. Choroba sa jednoducho preniesla z jedného miesta na druhé, prešla na iný orgán, kde sa prejaví omnoho vážnejšie. Človek sa potom vráti k "liečiteľovi", ktorý asi opäť zarecituje zopár zaklínadiel a formuliek, aby "vyliečil" aj túto bolesť. V skutočnosti sa však neskôr ukáže ďalšia choroba, alebo snáď ešte horšie, - dôjde k úmrtiu.
Skrátka, liečiteľ ľudí nikdy celkom nevylieči. Ľudia si vôbec neuvedomujú, že ich choroba je jednoducho premiestnená a prejaví sa na inom orgáne a bude to ešte vážnejšie.

Jedného dňa sa potom človek zobudí s nekontrolovateľným strachom, začnú sa ho chytať úzkosti, pokušenia spáchať samovraždu, túžba po smrti...Prečo sa zrazu nájde mladý človek obesený na povraze, keď sa zdá, že nemal naozaj dôvod vykonať takýto čin?

V mnohých prípadoch zbadáme, že v minulosti matka s dobrým úmyslom a očakávajúc zázrak zaviedla syna k liečiteľovi. Tento liečiteľ robil zariekania, vyslovoval čudné slová. Často používa rôzne formulky a celkom náhodou spomína aj zradcu Judáša. Robí rôzne masáže a pod...Avšak svoj dar liečiť dostal od osoby, ktorá ho kedysi dostala od kohosi iného. Keď pôjdeme ešte viac dozadu zistíme, že nejaký čarodejník to dostal od satana! Veď aj satan môže "liečiť", hovorí nám Ježiš v evanjeliu. Veď aj nepraví proroci na konci čias budú dávať znamenia a robiť úžasné zázraky, aby zaviedli čo možno najviac vyvolených. To je realita. Satan však nedáva žiadne dary, a preto sa choroba stále zhoršuje.

Tí, čo chodia k liečiteľom, vždy znovu upadnú do choroby, ktorá dokonca prechádza z tela na srdce a zo srdca na dušu.

Z čisto fyzickej choroby sa zrazu dostavia nutkania k samovražde, neuveriteľná nenávisť a silné DEPRESIE. Jedného dňa manželka zrazu nemôže zniesť svojho manžela, ani jeho spôsob reči, či chôdze. Odrazu sa zbožná osoba z ničoho nič nedokáže viac modliť, nemá chuť do života, stráca radosť zo všetkého, čo ju obklopuje, znenazdania je úplne blokovaná, nemôže ráno vstať, vykonávať svoju prácu, vôbec sa nemôže hýbať, alebo má neznesiteľné bolesti hlavy a MIGRÉNY. Zlé ovocie "liečiteľov" sa prejaví nielen v chorobe, ale aj v demotivácii. Ľudia, ktorí boli doteraz plní chuti do života, si ho odrazu nevychutnávajú.

Veľmi vás prosím, nechoďte za liečiteľmi!

Nezničte si život za pochybné uzdravenie za akúkoľvek cenu, a nakoniec vám bude ešte horšie.


Panna Mária povedala viac ráz, že treba ísť k lekárom, ale nikdy nie k liečiteľom. Prečo? Pretože vie veľmi dobre, kto je za tým všetkým skrytý! Liečitelia spôsobili veľa úmrtí, veľa samovrážd, veľa duševných chorôb...Mojou povinnosťou je upozorniť vás. Nechoďte k liečiteľom, aj keby vám navrhovali, že vás budú liečiť zdarma, aj keby mali doma sochu lurdskej Panny Márie a v ruke držali ruženec.

Ježiš rozhodne

Ak ste už boli u nejakého liečiteľa kvôli sebe, či vášmu dieťaťu, choďte za kňazom a proste Ježiša o odpustenie za tento čin. Poproste o modlitbu aj duchovného otca, aby okovy temnoty, ktoré vás, alebo vaše dieťa zväzujú, prerazilo Božie slovo a požehnanie. Často stačí na to dobrá spoveď, aby sa pretrhla reťaz, pretože sa v nej zriekame zla a všetkých temných praktík. Môžete si obnoviť aj krstné sľuby. Je to účinný prostriedok, ako pretrhnúť akékoľvek spojenie so zlom, so Satanom a jeho dielom. Uzdravenia získané modlitbou a pôstom sú pravé, na rozdiel od falošných uzdravení, ktoré ponúka satan a jeho sluhovia (niekedy treba za to ešte aj platiť).
Pán nám dal skutočný liek pre naše telo a myseľ, pre naše srdcia, ducha i dušu. Ak chorého nevylieči, tak má s ním iný plán a požehná ho.
Pôst spojený s modlitbou nás naozaj uzdraví a vyslobodí!

zdroj: sestra Emmanuela - Pôst - prostriedok na uzdravenie a oslobodenie

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Nech sa mi niekto neurazí, ale.....mám podobný názor na niektoré preposielané modlitby....Proti niektorým nemožno mať námietky, sú v poriadku.
Ale, akTi niekto sľubuje, že ak modlitbu rozpošleš 7, 10, 12 ľuďom, čakajú ťa požehnania- a najmä materiálne- peniaze, úspech v práci, nový vzťah...a navyše ak nepošleš do 12, 24, 36 hodín, prihodí sa Tebe alebo v tvojej rodine niečo zlé- okamžite vymazať.
Žiaľ, poslali mi niečo také aj viaceré inteligentné, milé a dokonca zasvätené osoby...až mi spadla sánka.
Ide o čistú poveru a zneužívať na taký účel Pannu Máriu Lurdskú či Guadelupskú, svätú Terezku alebo pátra PIa je nechutné, a ak to robíme s plným vedomím, že sa to nemá, tak aj hriešne.
Panna Mária v Lurdoch povedala Bernardette: "Nesľubujem ti, že sa budeš mať dobre na tomto svete!"
Krásne pozdravujem a komu sa nedostal veľkonočný vinš- posielala som tým, od ktorých mám mail- prajem odtiaľto Prekrásnu, hlboko prežitú Veľkú noc.
Odoslané 27.3.2013 9:20.
Nakoľko som mal pred mojím znovuzrodením pred 10 rokmi mnohé praktické skúsenosti s ezoterikou a s jej mnohými metódami, liečiteľstvom, môžem plne potvrdiť správnosť a potrebu širšej informovanosti čo sa v tomto článku píše.
Z náročných stresových zamestnaní vo ved. funkciách a zlou životosprávou som mal mnoho zdravotných problémov. Vyhľadával som pomoc liečiteľov. Tí mi na chvíľu pomohli ale zdravotné problémy sa stále stupňovali. Zhoršovalo sa to až tak, že mi už ani lekári nevedeli pomôcť.
Už som si zúfal. Až posledné riešenie / bohužiaľ/ som sa rozhodol hľadať v Bohu.
Dlhou úprimnou modlitbou a pokáním v plači na kolenách som sa očisťoval a zbavoval ezoterického poviazania. Všetka ezoterická literatúra a pomôcky išla do kontajnera. Nakoľko som bol v ezoterickej oblasti známy, za tri týždne na to v Tržnici na nám. SNP obchodníčka zrušila predaj ezoterických kníh. Desiatky mojich známych ma v tomto mojom rozhodnom kroku nasledovali. Dnes ako naplno chodím s Ježišom som od vtedy nebol u lekára a milosťou Božou sa stále cítim radostne a zdravo.
Odoslané 27.3.2013 12:34.
Odoslané 27.3.2013 13:02 ako reakcia na Miloslav Peniaštek.
Pridávam sa ku komentáru Márie Irmušky - aj mne chodili podobné maily od veriacich, dokonca od rehoľných osôb. S ezot. metódami v tom asi u kresťanov nie je jednotný názor, hoci si to neviem predstaviť, lebo sú hodnotné zdroje na vysvetlenie a majú jasné línie. Aj mne sa stalo, že mi kňaz povedal, že to nie je problém (nechcem podávať novorodencom homeopatiu, na našom odd. sa to praktizuje) , ja viem, že to problém je, lebo som sa o tom informovala z vierohodných zdrojov od katolíckych lekárov, kňazov a z mnohých svedectiev. Žasnem, akí sme neinformovaní a ako sa necháme vodiť za nos!
Odoslané 27.3.2013 13:07.
Ďakujem Vám všetkým za príspevok do diskusie, ktorým sa navzájom obohacujeme. Usmievam sa pri príspevku Miloslavovom, že sa u nich na základe jeho svedectva zrušila predajňa ezoteriky, tí čo ju viedli, museli byť nemilo dotknutí...))
Jedno je isté: ezoterika sa veľmi vtláča do našich životov a to preto, že jej to dovolíme...Niekto to berie ako zábavu, hru, "osvieženie" života, ale u mnohých je to viera v niečo iné, ako je Boh...
Majka, si uvedomelá kresťanka, keď odmietaš novorodencom podávať homeopatiká, máš moju úctu a obdiv.
Mária Irmuška, aj ja mám podobnú skúsenosť, tiež to nepreposielam, ale okamžite takú poštu mažem...
Požehnaný deň v Pánovi Vám všetkým želám...)))
Odoslané 5.4.2013 15:52.
V jednej diskusii sa pýtali p. Solčianskeho na problematiku homeopatie. Nechcem sa k tomu vyjadrovať podrobne, ale spomenul jednu zaujímavú vec. Kresťan má moc vyháňať zlého ducha. Ak máme niečo, nad čím máme pochybnosti akého je to pôvodu (napr. homeopatický prípravok), pomôže keď túto vec (potravinu, liek) požehnáme v mene Ježišovom a odovzdáme ju do Jeho moci. (môžeme aj pokropiť svätenou vodou) Potom nám neuškodí, keď aj vypijeme niečo zlé.
Nemusíme sa báť. Kresťan nemá dôvod sa báť. V Ježišovi máme moc víťaziť aj nad diablom a všetkými jeho praktikami. Nemusíme až tak úzkostlivo skúmať pôvod všetkých vecí. Aj apoštol Pavol jedol mäso obetované modlám.

Napadlo mi to v súvislosti s tvojou skúsenosťou s homeopatiou v nemocnici. Keď nemôžeš brániť tvojim kolegyniam aby to dávali novorodencom, myslím, že by si mohla nad tými prípravkami vysloviť modlitbu a požehnanie. emoticon
Odoslané 5.4.2013 21:07 ako reakcia na Mária Künzl.
O.K. Vďakaemoticon Na to som nemyslela, lebo s tým každý straší, možno preto mi to tn páter povedal, len bez toho, čo si napísala ty, Eviemoticon
Odoslané 5.4.2013 21:28 ako reakcia na Eva Baranovičová.