Veľmi odporúčam blogy o rodine, manželstve a výchove mojej drahej manželky.

« Back

Ver ár ju from

V súčasnej dobe sa prostredníctvom médií dozvedáme vcelku negatívne informácie o utečencoch, iných kultúrach a migrácii. Cieľom podujatia [Ver ár ju from?] je odbúranie predsudkov voči migrantom a ponúknutie majoritnej spoločnosti priestor na spoznávanie nových kultúr a zvykov. Podujatie zároveň umožní migrantom kultúrne sa integrovať. Kultúrna integrácia spočíva aj v prezentovaní sa napr.: hudbou, spevom a tancom.

Comments
sign-in-to-add-comment
Ach tá angličtina. Včera som hovoril s mojim kamarátom o Big Fish, tak mi bolo povedané, že názov sa vyberá podľa toho, čo znie štýlovejšie. Takže keď je štýlovejšia angličtina ako rodný jazyk, treba ho tam šupnúť. Škoda len, že nevieme prezentovať alebo hlásať Boha v rodnom jazyku.
Where are you from? V prvom momente som myslel, že táto akcia je pre širokú medzinárodnú verejnosť, ktorá sa nachádza predovšetkým v BA kraji. Akurát mi nejde do hlavy, či taký cudzokrajan prečíta a pochopí "ver ár ju from". Viac to komentovať nebudem. Môj názor poznáte...
Posted on 5/13/11 8:54 AM.
Ahoj Tomáš, v tomto máme rovnaký názor, pomáham iba propagovať akciu
Posted on 5/13/11 9:10 AM.
ja som aspon zo zbvedavosti na to kliko, co to za blbost.. lebo som tomu fakt nerozumel. Zdalo sa mi ako keby tam chybalo pismeno.. (VERnAR) alebo daco take.. tak som klikol.. a bolo mi jasne vsetko.. Mne to nevadi ako to je napisane..
Posted on 5/17/11 12:42 PM.

 

Momentálne píšem adventné zamyslenia pre mužov zamerané na mužskú identitu a spiritualitu: rok 2018, rok 2017rok 2016, rok 2015, rok 2014.